Diszno...de rosszul interpretaltal....
(tenyleg van egy sajatos,utanozhatatlan stilusa,mar mint az en szememben.)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 02. 14. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(tenyleg van egy sajatos,utanozhatatlan stilusa,mar mint az en szememben.)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 02. 14. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Tom ! Legyszi segits ki a Tünderkertben,mind cseszem el..
Halas köszönet ! De miert nem megy kek linknek ?
A Tünderkerteben BIZTOS NEM !!!
Mashol sajat felelössegre....
Jaa,nem valaszoltal,tehat elfogadom,igy ahogy van.
Mashol sajat felelössegre....
Jaa,nem valaszoltal,tehat elfogadom,igy ahogy van.
nem szabad...az emberek manapság már nem tudnak higgadtan beszélni róla....maradjunk a szexnél
Ooo...te draga Szobafestmenyek....
Nem vagyok aggastyan,Katyo meg... meg kevesbbe...
Es elek..elünk,mindig egy nagy testverhez kapaszkodva.....abban a remenyben elve,hogy nem veszünk el,nem hagynak minket elveszni,mi is tartozunk "valahova ".....Es ha nem is segit senki,legalabb az erzest megadni....nem kerül semmibe.
Fekete barany,kerül mindig. De a nyajunk HOFEHER,tiszta lelekkel...
Nem vagyok aggastyan,Katyo meg... meg kevesbbe...
Es elek..elünk,mindig egy nagy testverhez kapaszkodva.....abban a remenyben elve,hogy nem veszünk el,nem hagynak minket elveszni,mi is tartozunk "valahova ".....Es ha nem is segit senki,legalabb az erzest megadni....nem kerül semmibe.
Fekete barany,kerül mindig. De a nyajunk HOFEHER,tiszta lelekkel...
A Google-be írd be a képkeresőbe: ceratosoma amoena , hátha rátalálsz arra, amit keresel...
Katicika #804 | ma 20:45
Mi a faszodat okoskodsz, próbáld meg, s azután verd a szádat! KELL szerkeszteni, mert ha a GG szerkeszti, akkor a betűket mikroszkópon nézed majd, s akkor sem látod! A már megszerkesztett mezőbe szerkeszted bele a kellő méretű betűket, te török!És ne OFFold ezt a topikot, ez itt figyelemfelhívásokra volt kitalálva.
Válasz dako84 üzenetére (803)
Mi a faszodat okoskodsz, próbáld meg, s azután verd a szádat! KELL szerkeszteni, mert ha a GG szerkeszti, akkor a betűket mikroszkópon nézed majd, s akkor sem látod! A már megszerkesztett mezőbe szerkeszted bele a kellő méretű betűket, te török!És ne OFFold ezt a topikot, ez itt figyelemfelhívásokra volt kitalálva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
Te OFF-oltad megint! A faszomat nem fogok szerkesztésekkel szarakodni!
Látom nem érted a magyar nyelvet!
Írtam, hogy kössz a segítséget, de szerintem nem jó ötlet! És azt is írtam, hogy nem kötözködöm! Mert legalább kiírom! Nem úgy sértegetem a másikat, hogy ha észre veszi, akkor azt mondom neki, hogy csak vicceltem! Mert ez a Te szokásod! Néha észre vehetnéd magad is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 20:48
Írtam, hogy kössz a segítséget, de szerintem nem jó ötlet! És azt is írtam, hogy nem kötözködöm! Mert legalább kiírom! Nem úgy sértegetem a másikat, hogy ha észre veszi, akkor azt mondom neki, hogy csak vicceltem! Mert ez a Te szokásod! Néha észre vehetnéd magad is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Komoly dolgokban soha nem viccelek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 20:51
Te OFF-oltad megint! A faszomat nem fogok szerkesztésekkel szarakodni!
Írtam, hogy kössz a segítséget, de szerintem nem jó ötlet! És azt is írtam, hogy nem kötözködöm! Mert legalább kiírom! Nem úgy sértegetem a másikat, hogy ha észre veszi, akkor azt mondom neki, hogy csak vicceltem! Mert ez a Te szokásod! Néha észre vehetnéd magad is!
Írtam, hogy kössz a segítséget, de szerintem nem jó ötlet! És azt is írtam, hogy nem kötözködöm! Mert legalább kiírom! Nem úgy sértegetem a másikat, hogy ha észre veszi, akkor azt mondom neki, hogy csak vicceltem! Mert ez a Te szokásod! Néha észre vehetnéd magad is!
látom, bekeményitettél!

Már sajnálom is, kispille, de úgy látszik, ez már az öregedés jele...Lassan nem bírom cérnával a tudálékoskodást, de hát nekem is szabad néha kiborulni...:)Azért bocsánatot kérek tőle, és megkérem, hogy legalább két napig ne keresztezze semmiletteképpen a hszeimet, mert nem állok jót magamért! Hogyisne: az ember segíteni akar, aztán holmi akadékoskodásokban kapja ki a bérét... :)
Szép hetet Nektek!
Te sem vagy 100-as! Nem látod, hogy nem azért mondtam amit mondtam, nem kötözködni akarok! Tanulj meg olvasni baszod! Különben is Te szoktál okoskodni!
Vedd észre magad! Csak egy percre! Lécci! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:12

Már sajnálom is, kispille, de úgy látszik, ez már az öregedés jele...Lassan nem bírom cérnával a tudálékoskodást, de hát nekem is szabad néha kiborulni...:)Azért bocsánatot kérek tőle, és megkérem, hogy legalább két napig ne keresztezze semmiletteképpen a hszeimet, mert nem állok jót magamért! Hogyisne: az ember segíteni akar, aztán holmi akadékoskodásokban kapja ki a bérét... :)
Szép hetet Nektek!
Vedd észre magad! Csak egy percre! Lécci! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Szép hetet Nektek!
milyen érdekes! ha nem velem offolnak, tisztára mókás tud lenni :):):)
Az agyamra megy, hogy végig sem olvassa amit írok! Tutti szőke! Az avatorból is látszik!
nyugodtság van, dako, nyugodtság.
nevess egyet: van diesel
nevess egyet: van diesel
Vin
Ne kárörvendezz, Te, mert gombostűre szúrlak, oszt feszenghetsz a hungarocellen!
.
Egyébként, lécci, közöld vele, hogy hess, mert én már "elpilledtem"!
.Egyébként, lécci, közöld vele, hogy hess, mert én már "elpilledtem"!
nem hess! Hassis, alkossis, gyarapítsis! :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:24
Törölt felhasználó (7767)
Ne kárörvendezz, Te, mert gombostűre szúrlak, oszt feszenghetsz a hungarocellen!
.
Egyébként, lécci, közöld vele, hogy hess, mert én már "elpilledtem"!
.Egyébként, lécci, közöld vele, hogy hess, mert én már "elpilledtem"!

riska

schrick
Marketa S