Már csak augusztus utolsó hetében tudunk menni.
Délegy szuper volt ma

A Szikin remek az idő. Van valaki innen?
sziasztok mi ujsag most a rev-komaromi Harcsason? le lehet menni kocsival a partra at a toltesen mint valamikor regen? nem jartam ott jo par eve.Kossz az infot
Itt vagyunk berènyben szívesen ismerkednènk!!!
Gyertek jövő hétvégén is!

Sziasztok! Valaki tudna az országban olyan helyet ajánlani, ahol lehet kempingezni, de elfogadott a kalandozás! (nem kimondottan nudista strandot keresünk)
Péntek-szombaton Ráckeve, vasárnap Délegy. Jó kis hétvége lesz

Sziasztok
Szikire jön valaki napozni a mai napon?
Szikire jön valaki napozni a mai napon?
Bajai nudira jár valaki? Mennyi a szúnyog mostanában?
Ma valaki a bukfurdoi szauna vilagban?
Pénteken ismét Berény

ezt nálunk standon kívül is lehet látni késő este ha olyan az alkalom...
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2020. 07. 28. kedd 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 09:35

Tegnap mielött eljöttem volna Délegyházáról, láttam egy olyat, amit soha nem felejtem el! Kis fehér tanga, fehér melltartó! Férje pont egy felfújható csónakot pakolt össze. Míg össze nem pakolt addig néztem a kispadról.
Hihetetlen élmény lehetett,hálásak vagyunk érte,hogy megosztottad velünk.
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2020. 07. 28. kedd 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 09:35

Tegnap mielött eljöttem volna Délegyházáról, láttam egy olyat, amit soha nem felejtem el! Kis fehér tanga, fehér melltartó! Férje pont egy felfújható csónakot pakolt össze. Míg össze nem pakolt addig néztem a kispadról.
Messze jobbak a körülmények mint egy balatoni strandon... Nagyon odafigyelnek.
(Ez egy válasz Zsulex1 üzenetére (2020. 07. 28. kedd 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 07:14

Ott lennénk, terv volt, augusztus végén talán még sikerül ha nem lesz ennyi virus:(
Ott lennénk, terv volt, augusztus végén talán még sikerül ha nem lesz ennyi virus:(
(Ez egy válasz ivhenrik üzenetére (2020. 07. 28. kedd 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Valaltán van most vki?
Valaltán van most vki?
Sziasztok
Mai napon Szikire napozni?
Mai napon Szikire napozni?
Igen. Mi szombaton megyünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 20:24
Törölt felhasználó (4349112)

Szikire a héten megy valaki?