Vasárnap? Milyen buli? Titkos?
(Ez egy válasz 1nudipár üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Délegyen
Sziasztok aki ottvolt az tudja hogy milyen buli volt üdv mindenkinek
Szalkszentmártont és Szegedet tudom csak, illetve Ballószögön engedik meg a meztelen napozást, fürdőzést.
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2011. 08. 20. szombat 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma elég szolid nap volt Délegyen.
Én hétfőn dél körül megyek dunapartra napozni, vagy a Kismarosi részre vagy Vácra, ott is láttam már nudizós szóló urakat, illetve néha párokat is! Ha sikerül rábeszélem asszonyt is!
Ildikó! MI volt a legcsodálatosabb benne?
(Ez egy válasz ildiko6906 üzenetére (2011. 08. 20. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma csodálatos volt délegyháza
Irány Délegyháza!!!
Sziasztok! Holnap lesz valaki a Latokepi tonal? Most megyek eloszor remelem odatalalok. A pontos hely az a parti csucsokben van?? Be lehet oda menni kocsival?? Mennyire nepszeru az a hely? Egyaltalan legalisan lehet ott nudizni?? bocs a sok kerdest, es koszi ha valaki valaszol. a nap susson ratok!
Kecskemét környékén tud vki nudista helyet?
Sziasztok! A Desedára jár valaki nudizni?
Holnap Délegyházára jön valaki?
ma voltunk délegyen és jo volt holnap is megyünk
Sziasztok akit érdekel a Délegyházi Augusztus 19-20-21 programok meglehet nézni a www.mne.hu oldalon üdv mindenkinek
Bács-Kiskun, Baranya, Tolna megyékben tud valaki valami jó kis nudizós helyet? Baján nem tetszett a duna. Kevesen voltak, és csak öregek. Vagy csak hétköznap nincs senki? Hétvégére kéne valami
szegedi fokán szerdán 9 től ha jo az idő kint leszünk
Szia, kihasználatlan padok, zöld fű, stb. szerintem csábító
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2011. 08. 15. hétfő 02:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Manapsag mar senki sem jar a Luppara? Igy kihalt, vagy csak rossz idoben jottem?
Manapsag mar senki sem jar a Luppara? Igy kihalt, vagy csak rossz idoben jottem?

kotlar

Peter Jennings
Rosses