Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 306 307 308 309 310 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1334   2012. 06. 10. vasárnap 21:31
herodotosz herodotosz
Sziasztok! Van valakinek infója a Balatonakali stranddal kapcsolatban?
#1333   2012. 06. 10. vasárnap 13:44
X Törölt felhasználó (302857)
Miért hol van a szentesi nudista strand?Nem tud valaki a szalki strandról?Mi a helyzet idén?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 06. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (422864)
2012. 06. 06. szerda 07:57
Sziasztok!Ismeri valaki a szentesi nudista strandot?Nagyon szép és diszkrét hely,érdemes kipróbálni!Nem hivatalos hely,de irtóra klassz és vadregényes!!!
#1332   2012. 06. 09. szombat 19:47
X Törölt felhasználó (775593)
Hol van ennél olcsóbb strand? 23 hektár területtel? ilyen gyönyörű környezettel? A higi bokszok felújítva ,a strandok rendbe hozva ,több száz köbméter szemét elhordva, és még sorolhatnám ,mindez pár hónap leforgása alatt"
Sajnos a meteorológia mostanság soha nem tud biztosat mondani ,az időjárás szeszélyes, ezért csak a bátrabbak merészkednek ki " Mi ma is voltunk ,a hátsó strandon igen sokan megfordultak ,jó időnk volt, sokat fürödtünk és nagyon jól éreztük magunkat!
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2012. 06. 09. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 09. szombat 17:44
Bár a tavalyi ezer forintról 1200 forintra felemelték a belépőt Délegyen, a fűrendben van, más nem nagyon történt. tehát bár jó a hely, ezt az árat nem biztos ,hogy megéri, lehet,hogy ezért sem voltak sokan ma kint.
#1331   2012. 06. 09. szombat 17:44
egypasi egypasi
Bár a tavalyi ezer forintról 1200 forintra felemelték a belépőt Délegyen, a fűrendben van, más nem nagyon történt. tehát bár jó a hely, ezt az árat nem biztos ,hogy megéri, lehet,hogy ezért sem voltak sokan ma kint.
#1330   2012. 06. 08. péntek 20:18
zozee1 zozee1
Hajdúszoboszlói strand nudista részlegéről tudna valaki beszámolót írni?
Korosztály, nemek aránya stb. Tapasztalt-e már valaki többet is az egyszerű nudizásnál?
#1329   2012. 06. 08. péntek 14:26
X Törölt felhasználó (20600)
Hétvégére mindenkinek kellemes nudizást, meztelenkedést kívánok! Holnap este egy bükkfürdői helyzetjelentéssel jelentkezem hátha szívesen olvassátok majd!
#1328   2012. 06. 08. péntek 10:43
X Törölt felhasználó (845747)
Volt mostanság valaki Mórahalmon a naturista részlegben? smile Ha igen, és van kedvetek élménybeszámolót tartani mi szívesen olvassuk! Sokan voltak? Milyen korosztály? A közeljövőben mi is tervezzük párommal, hogy eltöltünk egy kellemes napot ott, sok napozással és pihenéssel egybe kötve. Na meg persze ami még belefér. smile
#1327   2012. 06. 06. szerda 08:36
zsozs70 zsozs70
csak ajánlani tudjuk a helyet mi is mindig oda járunk strandolni szuper a hely tiszta igényes normális emberekkel
a víz tiszta csak vigyetek valami strancipöt mert olyan mint a horváth tenger köves az alja de élvezhető.
szívesen összefutunk ha gondoljátok
#1326   2012. 06. 06. szerda 07:57
X Törölt felhasználó (422864)
Sziasztok!Ismeri valaki a szentesi nudista strandot?Nagyon szép és diszkrét hely,érdemes kipróbálni!Nem hivatalos hely,de irtóra klassz és vadregényes!!!
#1325   2012. 06. 05. kedd 17:50
X Törölt felhasználó (67114)
Sziasztok! Nagyon egyszerű megtalálni. A 71-es főúton haladva a Levendula camping táblát keressétek. A települést Keszthely felől közelítve az első, Balatonfüred felől közelítve az utolsó utcán kell a Balaton felé lefordulni, majd a vasúti átkelő után azonnal ott van a kemping jobb oldalon.
#1324   2012. 06. 05. kedd 13:02
X Törölt felhasználó (845522)
Linz környékén tifok egy jó helyet.
#1323   2012. 06. 05. kedd 01:49
X Törölt felhasználó (813509)
Sziasztok! mi szerda-csütörtök-péntek megyünk Gárdonyba és kipróbáljuk a nudi strandot is. Először megyünk (már ha jó idő lesz), úgyhogy bízom benne, kapunk egy kis információt. Tényleg jó hely? mennyien szoktak lenni? milyen korosztályból? Ugye nem csak nyálcsorgató, kukkoló pasik lézengenek arra, akik a farkukat verni mennek ki!?
Köszi előre is a segítséget
#1322   2012. 06. 03. vasárnap 16:31
Qwerti Qwerti
Jár valaki innen az újpesti dunapartra? Láttam ma egy ezüst corsát bennt a réten, amivel egy pár volt. Magára ismer valaki?
#1321   2012. 05. 28. hétfő 16:08
X Törölt felhasználó (755304)
Köszi az infót, kinézünk a héten valamelyik nap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (28159)
2012. 05. 13. vasárnap 20:42
A hejőkeresztúr felöli végén, az öböl nudi rész lett, hivatalosan is engedélyezett.
#1320   2012. 05. 26. szombat 19:57
Kukori01 Kukori01
Nagyon örülnénk mi is ha lehetne menni napozni! Reméljük a kiránduló hajó nem jön! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 25. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (835258) VIP
2012. 05. 25. péntek 18:37
Én azért bízok benne, hogy hétfőn egy pár órára kisüt a nap! smile
#1319   2012. 05. 26. szombat 19:32
Demona Demona VIP Admin
Budapesttől alig 30 km-re van az Oázis kemping, Délegyházán. Szerintem ott van lehetőség több olyan helyet is találni ahol a kezdők kicsit visszavonultabban barátkozhatnak a naturizmussal. Nem hinném hogy nagy szükség lesz a bujkálásra, mert olyan természetes a meztelenség látványa, mint a könnyfakasztó emberszag egy nyári dugóban veszteglő BKV-buszon smile A délegyházi naturista strand két részre van osztva: túlnyomó részén a bérletes családok vízparti üdülői fekszenek, a főbejárat közvetlen közelében pedig a napijegyesek számára fenntartott partszakasz van. Ide kb.egy ezresért bárkit beengednek pancsolni. Ma 26.-án,ha jól tudom
gyereknapi rendezvények vannak estétől pedig felnőtt buli, érdemes ellátogatni eljen
(Ez egy válasz feri27 üzenetére (2012. 05. 26. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 26. szombat 07:33
Sziasztok.Régóta szeretném kipróbálni a nudizást.Rajtam is para van az első alkalom miatt,ezért először csak egy szolíd helyet keresek...Már ha van iyen...Budapesti vagyok,a közelben keresek....A Lupa és az Omszki tavak nem igazán jönnek be,inkább valami zárt elkülönített strandra gondolnék....Ha valaki tud nekem ebben segíteni azt megköszönöm....Május 26-27-én esetleg ha valaki tud valami naturista programot...előre is köszi,sziasztok
#1318   2012. 05. 26. szombat 10:13
cerberus77 cerberus77
balatonberényt tudom ajánlani
(Ez egy válasz feri27 üzenetére (2012. 05. 26. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 26. szombat 07:33
Sziasztok.Régóta szeretném kipróbálni a nudizást.Rajtam is para van az első alkalom miatt,ezért először csak egy szolíd helyet keresek...Már ha van iyen...Budapesti vagyok,a közelben keresek....A Lupa és az Omszki tavak nem igazán jönnek be,inkább valami zárt elkülönített strandra gondolnék....Ha valaki tud nekem ebben segíteni azt megköszönöm....Május 26-27-én esetleg ha valaki tud valami naturista programot...előre is köszi,sziasztok
#1317   2012. 05. 26. szombat 07:33
feri27 feri27
#1316   2012. 05. 25. péntek 18:37
X Törölt felhasználó (835258) VIP
Én azért bízok benne, hogy hétfőn egy pár órára kisüt a nap! smile
#1315   2012. 05. 25. péntek 14:28
X Törölt felhasználó (843711)
Hát a pünkösdi hosszú hétvégének beb.szott a 20-22 fok, úgyhogy buktuk a strandolást.

... 306 307 308 309 310 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7474db
Utolsó üzenet: ma 05:37

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!