Sziasztok! Van valakinek infója a Balatonakali stranddal kapcsolatban?
Miért hol van a szentesi nudista strand?Nem tud valaki a szalki strandról?Mi a helyzet idén?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 06. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 06. szerda 07:57
Törölt felhasználó (422864)

Sziasztok!Ismeri valaki a szentesi nudista strandot?Nagyon szép és diszkrét hely,érdemes kipróbálni!Nem hivatalos hely,de irtóra klassz és vadregényes!!!
Hol van ennél olcsóbb strand? 23 hektár területtel? ilyen gyönyörű környezettel? A higi bokszok felújítva ,a strandok rendbe hozva ,több száz köbméter szemét elhordva, és még sorolhatnám ,mindez pár hónap leforgása alatt"
Sajnos a meteorológia mostanság soha nem tud biztosat mondani ,az időjárás szeszélyes, ezért csak a bátrabbak merészkednek ki " Mi ma is voltunk ,a hátsó strandon igen sokan megfordultak ,jó időnk volt, sokat fürödtünk és nagyon jól éreztük magunkat! (Ez egy válasz egypasi üzenetére (2012. 06. 09. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 09. szombat 17:44
Sajnos a meteorológia mostanság soha nem tud biztosat mondani ,az időjárás szeszélyes, ezért csak a bátrabbak merészkednek ki " Mi ma is voltunk ,a hátsó strandon igen sokan megfordultak ,jó időnk volt, sokat fürödtünk és nagyon jól éreztük magunkat! (Ez egy válasz egypasi üzenetére (2012. 06. 09. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Bár a tavalyi ezer forintról 1200 forintra felemelték a belépőt Délegyen, a fűrendben van, más nem nagyon történt. tehát bár jó a hely, ezt az árat nem biztos ,hogy megéri, lehet,hogy ezért sem voltak sokan ma kint.
Bár a tavalyi ezer forintról 1200 forintra felemelték a belépőt Délegyen, a fűrendben van, más nem nagyon történt. tehát bár jó a hely, ezt az árat nem biztos ,hogy megéri, lehet,hogy ezért sem voltak sokan ma kint.
Hajdúszoboszlói strand nudista részlegéről tudna valaki beszámolót írni?
Korosztály, nemek aránya stb. Tapasztalt-e már valaki többet is az egyszerű nudizásnál?
Korosztály, nemek aránya stb. Tapasztalt-e már valaki többet is az egyszerű nudizásnál?
Hétvégére mindenkinek kellemes nudizást, meztelenkedést kívánok! Holnap este egy bükkfürdői helyzetjelentéssel jelentkezem hátha szívesen olvassátok majd!
Volt mostanság valaki Mórahalmon a naturista részlegben?
Ha igen, és van kedvetek élménybeszámolót tartani mi szívesen olvassuk! Sokan voltak? Milyen korosztály? A közeljövőben mi is tervezzük párommal, hogy eltöltünk egy kellemes napot ott, sok napozással és pihenéssel egybe kötve. Na meg persze ami még belefér.

csak ajánlani tudjuk a helyet mi is mindig oda járunk strandolni szuper a hely tiszta igényes normális emberekkel
a víz tiszta csak vigyetek valami strancipöt mert olyan mint a horváth tenger köves az alja de élvezhető.
szívesen összefutunk ha gondoljátok
a víz tiszta csak vigyetek valami strancipöt mert olyan mint a horváth tenger köves az alja de élvezhető.
szívesen összefutunk ha gondoljátok
Sziasztok!Ismeri valaki a szentesi nudista strandot?Nagyon szép és diszkrét hely,érdemes kipróbálni!Nem hivatalos hely,de irtóra klassz és vadregényes!!!
Sziasztok! Nagyon egyszerű megtalálni. A 71-es főúton haladva a Levendula camping táblát keressétek. A települést Keszthely felől közelítve az első, Balatonfüred felől közelítve az utolsó utcán kell a Balaton felé lefordulni, majd a vasúti átkelő után azonnal ott van a kemping jobb oldalon.
Linz környékén tifok egy jó helyet.
Sziasztok! mi szerda-csütörtök-péntek megyünk Gárdonyba és kipróbáljuk a nudi strandot is. Először megyünk (már ha jó idő lesz), úgyhogy bízom benne, kapunk egy kis információt. Tényleg jó hely? mennyien szoktak lenni? milyen korosztályból? Ugye nem csak nyálcsorgató, kukkoló pasik lézengenek arra, akik a farkukat verni mennek ki!?
Köszi előre is a segítséget
Köszi előre is a segítséget
Jár valaki innen az újpesti dunapartra? Láttam ma egy ezüst corsát bennt a réten, amivel egy pár volt. Magára ismer valaki?
Köszi az infót, kinézünk a héten valamelyik nap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 13. vasárnap 20:42
Törölt felhasználó (28159)

A hejőkeresztúr felöli végén, az öböl nudi rész lett, hivatalosan is engedélyezett.
Nagyon örülnénk mi is ha lehetne menni napozni! Reméljük a kiránduló hajó nem jön!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 25. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 25. péntek 18:37

Törölt felhasználó (835258)
VIP

Én azért bízok benne, hogy hétfőn egy pár órára kisüt a nap!

Budapesttől alig 30 km-re van az Oázis kemping, Délegyházán. Szerintem ott van lehetőség több olyan helyet is találni ahol a kezdők kicsit visszavonultabban barátkozhatnak a naturizmussal. Nem hinném hogy nagy szükség lesz a bujkálásra, mert olyan természetes a meztelenség látványa, mint a könnyfakasztó emberszag egy nyári dugóban veszteglő BKV-buszon
A délegyházi naturista strand két részre van osztva: túlnyomó részén a bérletes családok vízparti üdülői fekszenek, a főbejárat közvetlen közelében pedig a napijegyesek számára fenntartott partszakasz van. Ide kb.egy ezresért bárkit beengednek pancsolni. Ma 26.-án,ha jól tudom
gyereknapi rendezvények vannak estétől pedig felnőtt buli, érdemes ellátogatni
(Ez egy válasz feri27 üzenetére (2012. 05. 26. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 26. szombat 07:33

gyereknapi rendezvények vannak estétől pedig felnőtt buli, érdemes ellátogatni

Sziasztok.Régóta szeretném kipróbálni a nudizást.Rajtam is para van az első alkalom miatt,ezért először csak egy szolíd helyet keresek...Már ha van iyen...Budapesti vagyok,a közelben keresek....A Lupa és az Omszki tavak nem igazán jönnek be,inkább valami zárt elkülönített strandra gondolnék....Ha valaki tud nekem ebben segíteni azt megköszönöm....Május 26-27-én esetleg ha valaki tud valami naturista programot...előre is köszi,sziasztok
balatonberényt tudom ajánlani
(Ez egy válasz feri27 üzenetére (2012. 05. 26. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 26. szombat 07:33

Sziasztok.Régóta szeretném kipróbálni a nudizást.Rajtam is para van az első alkalom miatt,ezért először csak egy szolíd helyet keresek...Már ha van iyen...Budapesti vagyok,a közelben keresek....A Lupa és az Omszki tavak nem igazán jönnek be,inkább valami zárt elkülönített strandra gondolnék....Ha valaki tud nekem ebben segíteni azt megköszönöm....Május 26-27-én esetleg ha valaki tud valami naturista programot...előre is köszi,sziasztok
Én azért bízok benne, hogy hétfőn egy pár órára kisüt a nap!

Hát a pünkösdi hosszú hétvégének beb.szott a 20-22 fok, úgyhogy buktuk a strandolást.