Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 200 201 202 203 204 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3286   2016. 07. 04. hétfő 17:01
Laci70 Laci70
Meg jobb is, csak az nem szabadstrand!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 02. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901625)
2016. 07. 02. szombat 15:52
Maradjunk abban csak, hogy közelebb van! nyes
#3285   2016. 07. 04. hétfő 16:21
X Törölt felhasználó (762450)
Sziasztok! Szombaton voltunk Délegyházán. A tó vize szuper és hál'Istennek tömeg sem volt.

Ki volt még kint rajtunk kívül aznap? A bejárattól balra, a strand részen?
#3284   2016. 07. 04. hétfő 14:59
maganyosffi30 maganyosffi30
Azengem is érdekelne smile
(Ez egy válasz per_verz üzenetére (2016. 07. 02. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 02. szombat 20:41
Sziasztok! Balaton delipartján vagy környékén hova érdemes menni nudizni ami jó hely? Vagy esetleg dél-dunántúlon van erre alkalmas hely?
#3283   2016. 07. 02. szombat 20:41
per_verz per_verz
Sziasztok! Balaton delipartján vagy környékén hova érdemes menni nudizni ami jó hely? Vagy esetleg dél-dunántúlon van erre alkalmas hely?
#3282   2016. 07. 02. szombat 15:52
X Törölt felhasználó (901625)
Maradjunk abban csak, hogy közelebb van! nyes
#3281   2016. 07. 02. szombat 11:02
bali36 bali36
Így igaz wave
(Ez egy válasz zenito üzenetére (2016. 07. 02. szombat 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 02. szombat 01:35
Délegyháza tökéletes és jóval közelebb van.
#3280   2016. 07. 02. szombat 01:35
zenito zenito
Délegyháza tökéletes és jóval közelebb van.
(Ez egy válasz mókusz üzenetére (2016. 07. 01. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 01. péntek 23:13
Szép jó estét smile
Szeretném megkérdezni, hogy hova érdemes nudizni menni? Pest környékén van esetleg valami kellemes hely? Vagy inkább Balaton/Gárdony?
Köszi
#3279   2016. 07. 01. péntek 23:13
mókusz mókusz
Szép jó estét smile
Szeretném megkérdezni, hogy hova érdemes nudizni menni? Pest környékén van esetleg valami kellemes hely? Vagy inkább Balaton/Gárdony?
Köszi
#3278   2016. 07. 01. péntek 14:15
vipboy vipboy
Jó volt délelőtt Gárdony!
#3277   2016. 06. 30. csütörtök 13:10
Angel41 Angel41
Na ez a rejtvény első feladata!!-Találd ki?
-Látod!-Nem tudod?-Bizonytalan vagy!

moderátori bejegyzés: a következő "ki-hol volt-van lesz" társ- és időpont egyeztetős bejegyzések moderálva leszek és tiltást vonna maga után. A helyről beszélgessetek ne arról ki volt ott. Erre van privát és a társkereső része a GG-nek
(Ez egy válasz goldenkop üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 13:03
Minden nap ott vagy?

moderátori bejegyzés: a következő "ki-hol volt-van lesz" társ- és időpont egyeztetős bejegyzések moderálva leszek és tiltást vonna maga után. A helyről beszélgessetek ne arról ki volt ott. Erre van privát és a társkereső része a GG-nek
#3276   2016. 06. 30. csütörtök 13:03
goldenkop goldenkop
Minden nap ott vagy?

(Ez egy válasz Angel41 üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 13:01
Nem kell írnod,hidd el összefutunk mi anélkül is!
#3275   2016. 06. 30. csütörtök 13:01
Angel41 Angel41
Nem kell írnod,hidd el összefutunk mi anélkül is!
(Ez egy válasz goldenkop üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 12:56
Kemény vagy nyes
Jól van, majd írok hogy mikor megyek legközelebb. ...

#3274   2016. 06. 30. csütörtök 12:56
goldenkop goldenkop
Kemény vagy nyes
Jól van, majd írok hogy mikor megyek legközelebb. ...

(Ez egy válasz Angel41 üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 12:50
Na ugye csak nem vagyok arctalan?Legközelebb megmutathatod a narancssárga kis csónakodban a telefonod tartalmát!
Aztán elmarad a lányos hiszti!Legfeljebb valaki sírni fog!
#3273   2016. 06. 30. csütörtök 12:50
Angel41 Angel41
Na ugye csak nem vagyok arctalan?Legközelebb megmutathatod a narancssárga kis csónakodban a telefonod tartalmát!
Aztán elmarad a lányos hiszti!Legfeljebb valaki sírni fog!
(Ez egy válasz goldenkop üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 12:43
Akkor Te voltál aki kérdezte hogy ugye nem fényképezek.
Mondtam is hogy persze hogy nem.
Mondjuk nem is nagyon tudtam volna mert a telefon a kezemben fejjel lefelé volt de gondolom azt nem lehetett annyira látni.
Nem én vagyok itt arctalanul legény hanem az aki csónaltorpedózásról írogat.
Ha nem tetszett neki valami akkor miért nem ott, akkor jött oda?
Legalább megmutattam volna a telefonomat hogy semmi olyan fotó nincs benne és akkor most nem lenne ez a csajos hiszti.
#3272   2016. 06. 30. csütörtök 12:43
goldenkop goldenkop
Akkor Te voltál aki kérdezte hogy ugye nem fényképezek.
Mondtam is hogy persze hogy nem.
Mondjuk nem is nagyon tudtam volna mert a telefon a kezemben fejjel lefelé volt de gondolom azt nem lehetett annyira látni.
Nem én vagyok itt arctalanul legény hanem az aki csónaltorpedózásról írogat.
Ha nem tetszett neki valami akkor miért nem ott, akkor jött oda?
Legalább megmutattam volna a telefonomat hogy semmi olyan fotó nincs benne és akkor most nem lenne ez a csajos hiszti.
(Ez egy válasz Angel41 üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 12:37
Rád szóltam!Ne beszélj mellé!
Nem kell megmagyarázni!Nem tudom mi a hobbyd de itt a adatlapodon is az szerepel,képek feltöltése!!Szerintem nem vagy te olyan fontos ember amilyennek képzeled magad,hogy a csónakban napozás közben is kézben kell lenni a telefonnak!A többit amit te állítasz az meg csak hunn-bukk!
Arctalanul ne itt legyél legény!Hidd el oda fogok menni hozzád legközelebb!
#3271   2016. 06. 30. csütörtök 12:37
Angel41 Angel41
Rád szóltam!Ne beszélj mellé!
Nem kell megmagyarázni!Nem tudom mi a hobbyd de itt a adatlapodon is az szerepel,képek feltöltése!!Szerintem nem vagy te olyan fontos ember amilyennek képzeled magad,hogy a csónakban napozás közben is kézben kell lenni a telefonnak!A többit amit te állítasz az meg csak hunn-bukk!
Arctalanul ne itt legyél legény!Hidd el oda fogok menni hozzád legközelebb!
(Ez egy válasz goldenkop üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 12:17
Miről beszélsz? ?
Ki fényképezett?
Szerinted az a hobbim hogy a nudistákat fényképezem?
A telefon a kezemben volt az igaz mert nem akartam hogy vizes Legyen.
És mi az hogy legközelebb nem figyelmeztetsz?
Ha ilyen vagány miért nem jöttél oda akkor szólni?
Milyen csónak torpedózás?
Kevés vagy Te ahhoz hidd el!
Legközelebb gyere oda és szólj nyugodtan, ne itt neten írogass hülyeségeket!
Részemről nincs harag csak nagyon be tudok rágni ha alaptalanul vádolnak tiszta hülyeségekkel. ..
#3270   2016. 06. 30. csütörtök 12:31
goldenkop goldenkop
Mért, nudizni már csak nővel lehet menni, egyedül nem is?
Ja hogy ez egy ilyen hely?
Nem tudtam bocsi.
(Ez egy válasz zenito üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 12:27
Igazán örömteli,hogy legközelebb is számíthatunk Rád,persze szigorúan NŐ nélkül.
A telefonnal kapcsolatban tökéletesen igazad van.
Vízpart mellett bármikor érheti egy kis nedvesség,tehát jogosan van egész nap a kezedben.
#3269   2016. 06. 30. csütörtök 12:27
zenito zenito
Igazán örömteli,hogy legközelebb is számíthatunk Rád,persze szigorúan NŐ nélkül.
A telefonnal kapcsolatban tökéletesen igazad van.
Vízpart mellett bármikor érheti egy kis nedvesség,tehát jogosan van egész nap a kezedben.
#3268   2016. 06. 30. csütörtök 12:17
goldenkop goldenkop
Miről beszélsz? ?
Ki fényképezett?
Szerinted az a hobbim hogy a nudistákat fényképezem?
A telefon a kezemben volt az igaz mert nem akartam hogy vizes Legyen.
És mi az hogy legközelebb nem figyelmeztetsz?
Ha ilyen vagány miért nem jöttél oda akkor szólni?
Milyen csónak torpedózás?
Kevés vagy Te ahhoz hidd el!
Legközelebb gyere oda és szólj nyugodtan, ne itt neten írogass hülyeségeket!
Részemről nincs harag csak nagyon be tudok rágni ha alaptalanul vádolnak tiszta hülyeségekkel. ..
(Ez egy válasz Doki68 üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 11:34
Igen !Kint voltál!Akkor te voltál az aki a kikötő bejáratánál az oszlophoz kikötött csónakból a telefonoddal fényképeztél!
Legközelebb nem figyelmeztetlek ha észreveszem,hogy telefonodat nem a füleden látom hanem a partra fordítva függőleges pozícióban.Szerintem nekem egy csónak torpedózást is meg ér!
Más!
Volt ott több pár is kb.7 abból kettő az úgynevezett hancúrplaccon,a három közvetlenül előtte a beton szegélyen a többi a nádfal mögött.De többségben kb. 80% voltak a potyára várakozó lesipuskások,kukkolók hímek.Na meg a a turista vízummal rendelkező,"-izé.....,csak ide a végére kinézek,mert olyan gyönyörű ,lenyűgöző az a szép kilátás"
pincében napozott nudisták!
#3267   2016. 06. 30. csütörtök 11:34
Doki68 Doki68
Igen !Kint voltál!Akkor te voltál az aki a kikötő bejáratánál az oszlophoz kikötött csónakból a telefonoddal fényképeztél!
Legközelebb nem figyelmeztetlek ha észreveszem,hogy telefonodat nem a füleden látom hanem a partra fordítva függőleges pozícióban.Szerintem nekem egy csónak torpedózást is meg ér!
Más!
Volt ott több pár is kb.7 abból kettő az úgynevezett hancúrplaccon,a három közvetlenül előtte a beton szegélyen a többi a nádfal mögött.De többségben kb. 80% voltak a potyára várakozó lesipuskások,kukkolók hímek.Na meg a a turista vízummal rendelkező,"-izé.....,csak ide a végére kinézek,mert olyan gyönyörű ,lenyűgöző az a szép kilátás"
pincében napozott nudisták!
(Ez egy válasz goldenkop üzenetére (2016. 06. 28. kedd 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 28. kedd 23:28
Volt ott több pár is....
Kint voltam kettőtől este 8ig

... 200 201 202 203 204 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7306db
Utolsó üzenet: ma 06:31

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!