Cumizhatnékom van.
Faszt akarok a számba.
Mihamarabb gecit kell nyelnem!
Faszt akarok a számba.
Mihamarabb gecit kell nyelnem!
Esetleg erden vagy budaorson valaki most
Sziasztok bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok Budapesten es. Vonzás korzeteben
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Csókakőn, vagy a környékén keresek viszonzás nélküli orálra egy srácot, vagy férfit.
jó méretű pasit, keresek akinek van alkalmas helye arra hogy addig dugjon még be nem vizelek ! Perverz sub vagyok!
Továbbá ha más nincs más lehetőség akkor szeretném ha számat kúrnád Privát ír köszönöm Alsónémedi , 18. ker előny
Továbbá ha más nincs más lehetőség akkor szeretném ha számat kúrnád Privát ír köszönöm Alsónémedi , 18. ker előny
Holnap Budapest-Pécs vonalon szopatnék - 70-es ápolt férfi. Autóval megyek, Pécsett hely is van szükség esetén.
Sziasztok. 13 óra körül szopatnek Budapest 14-13-4-3 kerületbe
Helyen nincs kocsim van .
Üdv Tamás
Helyen nincs kocsim van .
Üdv Tamás
Mezökövesd mellett autóban szopok szopatok, dugok!!!
Raer mostansag valaki? Vac kozeleben van helyem is.
Szopnék szopatnék Bp írj
Repternél egy óra mulva lesz kint bi pasi? Egyedül megyek csak férfiként!
Kecskeméten.du.4-5 körül hellyel rendelkező passzívat keresek.Elérhetőséged diszkrécióval?!
Győrben várom aktiv fiú titkos latigatasat de több fiú is jöhet hmmm
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást és a farkamra élvezne vagy ahova akarsz.Helyem van.
Ma délelőtt Kbarcikán szopnék
Győrben szopnálak kora délután
Valaki ma Fonyódon? Hely kell
Győr Veszprém Várpalota útközben szopnek ma