Ismétlem:NEM hadjárat!Tapasztalat sajnos.Nem kivánom hogy megtudd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 08. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 13:55
Törölt felhasználó (17668)
Őszintén szólva nem értem a Lifestyles elleni hadjáratot. Nekem még kézzel is csak nehezen sikerült elszakítani (nem azért mert olyan gyenge vagyok!!), pedig komolyan próbálkoztam, csak a teszt kedvéért. Őszintén szólva nem értem, hogy mit kell ahhoz csinálni egy vaginális szeretkezésnél hogy az óvszer elszakadjon! Valaki avasson be! Az viszont szerintem egyértelmű, hogy kizárólag hüvelyi használatra alkalmas az óvszer - ha ott szakad el akkor valamivel vagy valakivel súlyos gond van...
Csak szeretnék példát hallani arra, hogy rendeltetésszerű használat során hogyan szakadhat el egy óvszer! Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy olyan körülmények között ez megtörténhet...
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 08. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 14:23
Ismétlem:NEM hadjárat!Tapasztalat sajnos.Nem kivánom hogy megtudd!
Kedves barátom!
A dolog nagyon egyszerű. A történet szinte mindíg ugyan olyan. Arra leszel figyelmes, hogy valamiért jobb érzés a csajba lenni. Abban a tudatban elélvezel, hogy a gumi épp és sértetlen.
Mikor kihúzod, csak akkor veszed észre, hogy az egész felgyűrődött a pöcsöd tövéhez. A lány elösször az arcodon veszi észre, hogy baj van. Nem kívánom senkinek!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 08. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 14:30
A dolog nagyon egyszerű. A történet szinte mindíg ugyan olyan. Arra leszel figyelmes, hogy valamiért jobb érzés a csajba lenni. Abban a tudatban elélvezel, hogy a gumi épp és sértetlen.
Mikor kihúzod, csak akkor veszed észre, hogy az egész felgyűrődött a pöcsöd tövéhez. A lány elösször az arcodon veszi észre, hogy baj van. Nem kívánom senkinek!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 08. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17668)
Csak szeretnék példát hallani arra, hogy rendeltetésszerű használat során hogyan szakadhat el egy óvszer! Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy olyan körülmények között ez megtörténhet...

nekunk ez is bevalt eloszor furcsa volt de egesz jo
Szia totokutyus!Egy az egyben így történt!Én se kívánom senkinek.Még i-max-nak se pedig akkor el tudná képzelni!
(Ez egy válasz totokutyus üzenetére (2005. 03. 08. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 23:39
Kedves barátom!
Mikor kihúzod, csak akkor veszed észre, hogy az egész felgyűrődött a pöcsöd tövéhez. A lány elösször az arcodon veszi észre, hogy baj van. Nem kívánom senkinek!!!!
Mikor kihúzod, csak akkor veszed észre, hogy az egész felgyűrődött a pöcsöd tövéhez. A lány elösször az arcodon veszi észre, hogy baj van. Nem kívánom senkinek!!!!
Nézd, ha már ennyire rossz a tapasztalatod, ráadásul érzed is, hogy sokkal jobb a csajban lenni, akkor miért nem ellenőrzöd a kotont??? Nem mondom, hogy meg is érdemled, mert ez nem vicc, de könyörgöm, az a fél másodperc, amíg kiveszed a farkad és csekkolod a gumit nem oszt, nem szoroz...
Már írtam, hogy nekem is csomószor beszakadt a gumi, de ebből egyetlen egyszer volt, hogy bele is élveztem a páromba, az összes többi alkalommal idejekorán észrevettem és lecseréltem.
Olyan is volt, hogy a csere utáni is beszakadt...
Egyébként azt is észrevettem, hogy a szakadás attól is függ, hogy veszed fel az óvszert. Ha levegő marad alatta, vagy valahol gyűrődik, akkor sokkal nagyobb az esély a szakadásra. (Ez egy válasz totokutyus üzenetére (2005. 03. 08. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 23:39
Már írtam, hogy nekem is csomószor beszakadt a gumi, de ebből egyetlen egyszer volt, hogy bele is élveztem a páromba, az összes többi alkalommal idejekorán észrevettem és lecseréltem.
Olyan is volt, hogy a csere utáni is beszakadt...
Egyébként azt is észrevettem, hogy a szakadás attól is függ, hogy veszed fel az óvszert. Ha levegő marad alatta, vagy valahol gyűrődik, akkor sokkal nagyobb az esély a szakadásra. (Ez egy válasz totokutyus üzenetére (2005. 03. 08. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves barátom!
itt van pétya...1 perc alatt megleltem a téged érdeklő topicot..szívesen!
Én nem csinálom zokniba. Bizom a reflekszemben.
csinálja az zokniba aki rávan szorulva. Én bizom a reflexemben.
ezt már mondtad
(Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 21:54
(Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
De ha a csaj nagyon erősködikk akkor Durex.
i-max nem szabad hogy levegő maradjon benne, mert akkor elszakad. máskép nem vagy túl kicsi kotont vettál a brokidra
Nos sztem a masculant próbáld ki mert az nekem kicsit szűkös (átlagos mérettel rengelkezem sztem:) )!
A durexről meg csak annyit h sztem 1 nagy rakás kaka! 1tlen 1* volt defekt a haveri körömben és az DUREX volt! (szval fajtársak lehet lokalizálni;) !
A lifestyle sztem jó kis gumi! Jó a síkosítás, jó a méret, jó a sikosító anyag! Sztem az a TOP! No. 1!
Sztem! csip-csip-csirke :)
A durexről meg csak annyit h sztem 1 nagy rakás kaka! 1tlen 1* volt defekt a haveri körömben és az DUREX volt! (szval fajtársak lehet lokalizálni;) !
A lifestyle sztem jó kis gumi! Jó a síkosítás, jó a méret, jó a sikosító anyag! Sztem az a TOP! No. 1!
Sztem! csip-csip-csirke :)
Meg a szóda... :)
neked minek kell az?:-)
Nos Zurich-ben, a belvaros kanyargos kis utcainak egyik uzleteben van egy "szak bolt" amiben csak ovszert arulnak.Letezik tobb mint 5000 fajta. Itt esetleg talaltok megfelelo meretet es tanaccsal is ellatnak!
Ja... es not (vagy fiut) magatok kell szerezzetek hozza:-)))))
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 05:46
Nos Zurich-ben, a belvaros kanyargos kis utcainak egyik uzleteben van egy "szak bolt" amiben csak ovszert arulnak.Letezik tobb mint 5000 fajta. Itt esetleg talaltok megfelelo meretet es tanaccsal is ellatnak!
Gondolom a betegségeket is a jó reflexednek köszönhetően kerülöd el, ja és gondolom az úgynevezett örömcsepjeid is jó reflexel rendelkeznek
2005. 06. 12. vasárnap 21:54
hallod, ezen a cseppes dolgon én is morfondíroztam egy ideig...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 06. 14. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 19:47
Gondolom a betegségeket is a jó reflexednek köszönhetően kerülöd el, ja és gondolom az úgynevezett örömcsepjeid is jó reflexel rendelkeznek
Es aztan meguntad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 19:49
Törölt felhasználó (24620)
hallod, ezen a cseppes dolgon én is morfondíroztam egy ideig...

szvi

Corina Clark