Szia, Hölgyem !
Szeretnélek megismerni , közelebbről megölelni, szeretgetni és istenit szeretkezni.
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Szeretnélek megismerni , közelebbről megölelni, szeretgetni és istenit szeretkezni.
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Budapesten és környékén illetve Gárdony és környékén Keresünk!!!
Budapesti EGYÜTT ÉLŐ FÉRFIPÁR keres egy Érett Aktív lehetőleg Szőrös testalkatű FÉRFIT HÁZIBARÁTNAK!
Olvass adatlapot . . . . . . . . . smile
Budapesti EGYÜTT ÉLŐ FÉRFIPÁR keres egy Érett Aktív lehetőleg Szőrös testalkatű FÉRFIT HÁZIBARÁTNAK!
Olvass adatlapot . . . . . . . . . smile
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Szeretünk nudizni...
Sziasztok,Tatabányán ismerkednénk 40-es párral,hetero kapcsolat érdekel.
Hasonló gondolkodású 40-es, 50 -es párt keresünk. Csak nem azzal kezdjétek, hogy küldjünk képet, mert már az összeset elküldtük.
Üdv T-F

Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
Éva 50 éves 164 magas és 58 kg szőke félhosszú hajú,
Én 178 cm magas ,49 éves kivül belül fiatalos barna haju és zöld szemű
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Kedveljük a szex minden formáját
benne vagyunk mindenben tabuk nélkül.kivéve popó sex
Szeretjük az orál , és a
hagyományos szexet bármilyen pózban müvelni
Éva imád nyalni és nagyon jól csinálja de ő is szereti ha egy lány nyalja
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
Szeretjük a 2, 1 valamint az 1-2 felállást
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk
A nevünk Éva és józsef
Éva 50 éves 164 magas és 58 kg szőke félhosszú hajú,
Én 178 cm magas ,49 éves kivül belül fiatalos barna haju és zöld szemű
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Kedveljük a szex minden formáját
benne vagyunk mindenben tabuk nélkül.kivéve popó sex
Szeretjük az orál , és a
hagyományos szexet bármilyen pózban müvelni
Éva imád nyalni és nagyon jól csinálja de ő is szereti ha egy lány nyalja
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
Szeretjük a 2, 1 valamint az 1-2 felállást
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk
not part bi ffit keresek oralis jatekokra kor alkat nem szamit
Bi párt kényeztetnék, írj üzenetet.
Hatvan év feletti hölgy házibarátja, masszőrje lennék.
Írj bizalommal.
stefa56@freemail.hu
Írj bizalommal.
stefa56@freemail.hu

Sziasztok!
Egy szeretői kapcsolatban működő pár férfitagja vagyok. Én 33, nem független, sportos, jó pasinak tartott férfi vagyok 18/4 intimmel. A hölgy 41 éves 166/88, független, női bi iránt érdeklődő. Mindketten diplomás, ápolt, egészséges, igényes emberek vagyunk és ezt majdani partnerünktől is elvárjuk.
A hölgy most először nyitna a többes és a női bi világa felé, nekem van előbbiben tapasztalatom (szemlélőként a női bi sem újdonság). Első körben 2 nő 1 férfi vagy párcserés felállásra keresnénk rendszeres találkákra egy kedves, önmagára igényes lányt vagy hölgyet, párt. Kor vagy alkat másodlagos, sokkal fontosabbnak tartjuk az általános és szexuális intelligenciát, nyitottságot, diszkréciót, megbízhatóságot.
Helyünk van a Keletitől nem messze, szép, felújított lakásban.
Képcsere szükséges és részünkről megoldható, ha érdeklünk írj, írjatok itt, vagy a pasikabp@gmail.com címre.
Az október 15-ei héten mindketten több este/éjjel is ráérünk. Fontos, hogy olyan jelentkezését várjuk, aki nem csak levelezgetni akar, hanem addigra már tettre készen tud eljönni és csatlakozni hozzánk. Ugyanakkor ha jól érezzük egymást, akkor benne van rendszeres alkalmakban is.
Azon a héten legalább egy, de ha tetszik, akkor 2 alkalommal is kipróbálnánk a swingerklubok világát, így olyanok jelentkezését is várjuk, akik csatlakoznának hozzánk egy ilyen bulira.
Várjuk megtisztelő leveleiteket!
Egy szeretői kapcsolatban működő pár férfitagja vagyok. Én 33, nem független, sportos, jó pasinak tartott férfi vagyok 18/4 intimmel. A hölgy 41 éves 166/88, független, női bi iránt érdeklődő. Mindketten diplomás, ápolt, egészséges, igényes emberek vagyunk és ezt majdani partnerünktől is elvárjuk.
A hölgy most először nyitna a többes és a női bi világa felé, nekem van előbbiben tapasztalatom (szemlélőként a női bi sem újdonság). Első körben 2 nő 1 férfi vagy párcserés felállásra keresnénk rendszeres találkákra egy kedves, önmagára igényes lányt vagy hölgyet, párt. Kor vagy alkat másodlagos, sokkal fontosabbnak tartjuk az általános és szexuális intelligenciát, nyitottságot, diszkréciót, megbízhatóságot.
Helyünk van a Keletitől nem messze, szép, felújított lakásban.
Képcsere szükséges és részünkről megoldható, ha érdeklünk írj, írjatok itt, vagy a pasikabp@gmail.com címre.
Az október 15-ei héten mindketten több este/éjjel is ráérünk. Fontos, hogy olyan jelentkezését várjuk, aki nem csak levelezgetni akar, hanem addigra már tettre készen tud eljönni és csatlakozni hozzánk. Ugyanakkor ha jól érezzük egymást, akkor benne van rendszeres alkalmakban is.
Azon a héten legalább egy, de ha tetszik, akkor 2 alkalommal is kipróbálnánk a swingerklubok világát, így olyanok jelentkezését is várjuk, akik csatlakoznának hozzánk egy ilyen bulira.
Várjuk megtisztelő leveleiteket!
Hölgy partnert keresek
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
bi ffi tagu part bi ffit keresek kolcsonos oralis jatekokra
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szeretünk nudizni...
Szeretünk nudizni...
Sziasztok! Ismerkednék találkoznék Szekszárdi párral házaspárral a hölgy örömére kényeztetésére tartósan és hosszabb távra, akik valóban találkozni is szeretnének. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben ha találkoznátok!
Érett hölggyel ismerkednék.
Október 1-4.ig Velencei Resort Spa hotelben leszünk . Hölgy , pár társaságát keressük .
hello.ma estére keresnék párt vagy hölgyet!!paks....helyem van!!!
Olvass adatlapot . . . . . . . . .
Olvass adatlapot . . . . . . . . .