Vékonyabb hölgy punciját nyalnám,viszonzás nélkül is,Bp
sziasztok szivesen ismerkednék telt duci hőlgyel nyiregyháza demecser vonalrol imádok nyalni cicit szopni de bármit bevállalok
hétvégén kölcsönös orális valaki ?
sziasztok nyiregyi hölgyet keresek aki imádja a punci és popónyalást akár többször is egymás után
Sziasztok ápolt biszexpasi vagyok ismerkednék biszexnövel férfival párral férfipárral jászberényben és körzetében.
Sziasztok,hölggyel-párral ismerkednék rendszeres randikhoz állandó partnerként.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Not pary keresrk alkat nem szamit ill bi ffit
Sziasztok! Szombat esténket Egerben töltjük 4-es ben! (2 pár) Esetlegesen keresnénk még egy párt,aki csatlakozna hozzánk! Csak párok leveleit várjuk,privát üzenetben!
Szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz keressük azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi. Sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....
)
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nálunk nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi. Sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....

A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nálunk nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
Biszex nőt esetleg leszbit keresek párom örömére ! Én csak nézném mert izgat a dolog ! Hely adott!
Sziasztok!
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok !
Nyitott párral/házaspárral ismerkednék taliznék Szekszárdon és környékéről. Választ privát üziben !
Nyitott párral/házaspárral ismerkednék taliznék Szekszárdon és környékéről. Választ privát üziben !
Sziasztok
Pár keres párt egymás előtti szeretkezéshez! Inkább utazni tudunk! Max 50km!
Kérlek olvasd el adatlapunkat ha ezt elfogadod akkor írj üzenetet!
Köszönjük!
Pár keres párt egymás előtti szeretkezéshez! Inkább utazni tudunk! Max 50km!
Kérlek olvasd el adatlapunkat ha ezt elfogadod akkor írj üzenetet!
Köszönjük!
Kecskeméti hölgy pár társaságát keresek. Szép napot! puszi
Sziasztok Monor környékén keresnék párt...minden megoldás érdekel...
Sziasztok ma este pár vagy csajszi akik kell lehetne egy jót huncutkodni? BP i ff vagyok ide várom a leveleket,
Debrecenben keresek diszkrét, ápolt, hölgyet vagy párt, csak a hölgy örömére, adatlapot olvassatok és írjatok!

Délután a Miskolctapolca Barlangfürdőben leszünk párommal. Szívesen vennénk hetero férfi, vagy biszex hölgytagú pár közeledését ! Csak privát üziket fogadunk !
Sziasztok. Bi ferfit vagy hasonlo erdeklodedu part keresek budapestrol. 184 magas 82kg 30 eves igenyes helyes fiu vagyok. Megbizhato igenyes apolt egeszseges tolem idosebb aktiv beallitottsagu partner levelet varom akinek van helye vagy otlete van ahol meglehet oldani a talalkozot. Egy alkalomra ketesek egyenlore hisz ritkan valositom meg amit most keresek, bizom benne ir egy az elvaradaimnak megfelelo ferfi vagy par. Akiben nincs ez meg kerem be irjon. Delpest kornyeki elonyben