Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy, Baranya, Tolna megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat sem kizárt, ha...

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Nőt párt keresünk lanyok közötti játékokra
Sziasztok. Hölggyel ismerkedem...esetleg kezdőként kedves párral!
Sziasztok,hölggyel ismerkednék rendszeres randikhoz.Bajai független,fiatalos,helyes pasi vagyok.
holnap kb 9:30-11:00 szopnék Lajosmizsén, helyem van
LENYELEM

LENYELEM

Sziasztok!
Ma estére beszállnék párhoz,Budapesten! Én 49 éves férfi vagyok 177 magas és 82 kg. az intim méretem 16/4-es.
Ma estére beszállnék párhoz,Budapesten! Én 49 éves férfi vagyok 177 magas és 82 kg. az intim méretem 16/4-es.
Lehet csak belefáradtak a nettes sexhuszárokba
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 27. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 27. kedd 09:09

Törölt felhasználó (4580032)

Mintha elment volna a kedvük a (szex)társkereséstől pároknak ebből a korosztályból.

Sziasztok!
Határozott,domináns férfivel ismerkednék.
Határozott,domináns férfivel ismerkednék.
Sziasztok!Szombathelyen és környékén keresek 40-60 közötti hölgyet,párt hosszútávú baráti kapcsolatra.Hely van!Privátban írjatok!
Ma egész nap Esztergom Aquasziget naturista szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel, párokkal kellemes mérettel
Részletek privátban

csütörtökön puncit nyalnék fizetnék is érte kor külsö nem számit veszprém környéke siofok környéke balaton északi partja utazni tudok
Sziasztok. Esztergom- Budapest vonalon keresek part. 25 eves srac vagyok, telt idomokat szeretem, 40-50 koruli erettebb korosztaly erdekelne. Utazni tudok.
Mintha elment volna a kedvük a (szex)társkereséstől pároknak ebből a korosztályból.

Sziasztok ! Pár házaspár akik ápolt potens férfit keresnek ma estére ? Szekszárdon és környékéről keresek kellemes együttléthez mindenki örömére. Írj privit !
Kedves Hölgyeim ma este Siófok, Veszprém környékén vállalok kényeztető masszázst gyakorlott masszőrként.
masszírozni tudó férfit keresünk harmadiknak
Dupla behatolàsra, szendvics szexre keressek hölgyet,pàrt!! Irj privàtot!
Sziasztok. Július 30.án pénteken 35-50 éves párokat várunk délelőtt 10 - 13 ig a búvóhelyünkön, egymás előtti és párcserés szexhez. Gyertek élvezzünk! Gina és Laci