Balatonkenese környékén lány? pár?
Sziasztok! Április 28-án szombaton Balatonkörre keresek egy csinos, kitartó bicajos lányt, akivel közösen megtennénk a 206 km-t. Előtte, utána, közben bármi lehetséges! Potens, jóképű, jó megjelenésű harmincas férfi vagyok.
Sziasztok! Nincs itt Győr környéki mocis pár,lány,fiu aki gurul valamerre a 4napban,s más is érdekelné?
Sziasztok! 27 éves helyes, kedves pasi csatlakozna csütörtökön vagy pénteken napközben, párhoz vagy nőhöz Budapest és környékén, képem van fent adatlapon, kor nem számít, csak ápoltság. Privibe írj

Sziasztok.Szentes-Mezőhegyes?
Budapesti 33/43 éves, kedves, biszex pár vagyunk. Van olyan biszex Férfi, aki elvisz minket nyaralni augusztus elején? Üzeneteket privátban kérjük.
Sziasztok! Szombat délelött kb 10 óra indulok Szombathelyről Bakonygyepes-Veszpémen-Balatonvilágos-Mezőszilas útvonalon vagy akár kis kitérő ok (Balatonpart,Székesfehérvár).Hölgyet, párt elvinnék ,fuvardíjban megegyezünk
Privát válaszokat kérek.

Miskolcon kocsikazna valaki?
Sziasztok!
Péntek este Budapestről utazok Mátészalkára,hétfő este vissza.Ha valaki ezen az útvonalon szeretne eljutni valahova,szívesen elviszem.Legalább nem utazok egyedül.
Péntek este Budapestről utazok Mátészalkára,hétfő este vissza.Ha valaki ezen az útvonalon szeretne eljutni valahova,szívesen elviszem.Legalább nem utazok egyedül.
Sziasztok
Melyikotok /pár/ volt tegnap este (04.21) a repülőtér háta mögött (ahol a domb van)
Fontos //privibe jelentkezzen//
Melyikotok /pár/ volt tegnap este (04.21) a repülőtér háta mögött (ahol a domb van)
Fontos //privibe jelentkezzen//
Sziasztok! Ma este Budapest Hegyeshalom útvonalon történik valami érdekes? vagy esetleg menne valaki abba az irányba?
Vasárnap (ápr. 22 ) reggel 8-9 körül fuvart keresek budapestről szarvasra vagy szentesre! Természetesen a fuvarba bele fizetnék és ha már úgy vagyunk akkor az időt is hasznosan tölthetnénk!! 29 éves vagyok. Bármit meghalgatok

Sziasztok 18-56 éves korig keresek hölgyet orális dolgokra anyagiakban támogatlak Hatvan -Bp ig csak komolyak írj privit meg adom a számom vagy fel hivlak
Sziasztok!
Szerda estére keresek Budapesten hellyel rendelkező párt, akiket kukkolhatnék szex közben! Ha szeretnék akkor be is szállok. Kor és testalkat nem számít!
Írjatok bátran levelet!
Szerda estére keresek Budapesten hellyel rendelkező párt, akiket kukkolhatnék szex közben! Ha szeretnék akkor be is szállok. Kor és testalkat nem számít!
Írjatok bátran levelet!
Sziasztok!Holnap reggel..de.párboz csatlakoznék!Bp.!
Pèntek dèlután,Linzből Szèkesfehèrvárra,utazom,csatlakozik valaki??
18éves srác partnert keres magának! Budapest, sülysáp, nagykáta, tápiószecső és szomszédos városok/falukból! Nem gond ha kezdő vagy, ha szűz az sem baj. Elsősorban hölgyet keresek, illetve férfit is titkos vágyaim megéléséhez!
KÉPPEL RENDELKEZŐKNEK VÁLASZOLOK CSAK!

19 óra körül indulok Bp-ről Kecskemét felé. Lenne útitárs?
Július 24-augusztus 4 közötti horvátországi(Rovinj) nyaralásomhoz keresek női partnert. Mindent én állok. jelentkezni privátban, képpel
Valaki nem akar ma menni Szegedrol Pestre? Esetleg Kecskemét? Délután indulok, helyem van wink jelentkezz privatban ha érdekel. 26 éves pasi vagyok