Sziasztok! szeptember 10-én pénteken délutántól vasárnap délutánig megyek az Adriára saját apartmanba lenne kedve valakinek ,valakiknek velem tartani ? Egy kellemes hétvégére !
Sziasztok! A Berekfürdői termálstrandról szeretnék információt.
Tudna valaki ebben segíteni?
Tudna valaki ebben segíteni?
Helló hölgyek
Zadarban závaba valaki, akár ma este egy laza kis akármire Is
Dikloba van a szállás, vukovica utca.
Ha ketten vagytok az se baj nem vagyok egyedül két pasi.
Zadarban závaba valaki, akár ma este egy laza kis akármire Is

Dikloba van a szállás, vukovica utca.
Ha ketten vagytok az se baj nem vagyok egyedül két pasi.
Kanári szigetek Maspalomas dűnék. Októberi nyaralásra keresek hölgy kísérőt. A költségeket állom.
Szeptember 4 én kora reggel Kecskemétről megyek Debrecenbe.valaki elkisérhetne
Vagy az útvonalon valaki fogadhatna.55 bi
(Ez egy válasz szaczi üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 17:30

Szeptember 4 én kora reggel Kecskemétről megyek Debrecenbe.valaki elkisérhetne
Hello, sziasztok!
Hétfőn (szeptember 6) délelőtt indulok Orosházáròl Szombathelyre. Autòpályán, ha esetleg valaki szeretné hogy elvigyem egy darabon vagy valameddig az jelezze. Kissebb kitérő nem probléma (viszont Budapestre a katasztròfális közlekedés miatt nem szívesen mennék be). Az útvonal nagy vonalakban Kecskemét-Bp (nyílván elkerülő)-Győr. GPS-t használok. Privát üzeneteket hamarabb meglátom.
Hétfőn (szeptember 6) délelőtt indulok Orosházáròl Szombathelyre. Autòpályán, ha esetleg valaki szeretné hogy elvigyem egy darabon vagy valameddig az jelezze. Kissebb kitérő nem probléma (viszont Budapestre a katasztròfális közlekedés miatt nem szívesen mennék be). Az útvonal nagy vonalakban Kecskemét-Bp (nyílván elkerülő)-Győr. GPS-t használok. Privát üzeneteket hamarabb meglátom.
Holnap 09.07.-én megy valaki Budapestről Kecskemét.Kiskunfélegyháza felé?
Lennek utitars . Nő vagyok.
Valaki(nő),valakik(pár) nyaralnak most Paralian esetleg?
Sziasztok!
Rovinjban üdülünk a hétvégén, ha bárki a környéken van és lenne kedve összefutni, írjon.
Rovinjban üdülünk a hétvégén, ha bárki a környéken van és lenne kedve összefutni, írjon.

Holnap este délután körül megyek arra felé.
(Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2021. 09. 06. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 06. hétfő 14:12

Holnap 09.07.-én megy valaki Budapestről Kecskemét.Kiskunfélegyháza felé?
Helló!
Nürnberg-Hegyeshslom Debrecen útvonslon bárkit elviszek
Nürnberg-Hegyeshslom Debrecen útvonslon bárkit elviszek
Sziasztok! Október 7-9 között wellnes hétvégét tervezünk párommal, helyszín még nem fix, esetleg lenne itt olyan pár aki tervez ekkora valamit? Akár közös apartman foglalással is ! Lepjük meg egymást! Részletek privibe
Sziasztok. Holnap 10 körül Dombóvárról megyek Bo-re. Valaki?
Van esetleg fiatalos pár aki holnapra horgászatra készülne. Jó lenne ismerkedni, beszélgetni kötelezettség nélkül.
Sziasztok!
Szeptember 18 szombat reggel megyek Budapestről Kecskemétre, vasárnap másnap 19-én délután pedig vissza ha valaki szeretne csatlakozni/fuvart.
Szeptember 18 szombat reggel megyek Budapestről Kecskemétre, vasárnap másnap 19-én délután pedig vissza ha valaki szeretne csatlakozni/fuvart.
Sziasztok! Napi szinten utazom BUDAPEST -SZEGED utvonalon igazan kenyelmes szemelyautoval. Szivesen elvinnek ezen az utvonalon holgyeket....
helló hölgyek
Csütörtökön Évadzáró strandolás IS,Velencei tónál?!
10 körül indulás azt 4-5 ig maradás.
Csütörtökön Évadzáró strandolás IS,Velencei tónál?!
10 körül indulás azt 4-5 ig maradás.

Sziasztok. Jövő hétvégén indulok Hollandiába. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Írj Privátban ha érdekel
Sziasztok. Útitársam keresem, pár, bi, Cd, travi személyében, péntek szeptember 19.ére
München, -----} Nyíregyháza útvonalon, kisebb nagyobb kitérő megoldható.
München, -----} Nyíregyháza útvonalon, kisebb nagyobb kitérő megoldható.