Sziasztok. Jövő hétvégén indulok Hollandiába. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Írj Privátban ha érdekel
helló hölgyek
Csütörtökön Évadzáró strandolás IS,Velencei tónál?!
10 körül indulás azt 4-5 ig maradás.
Csütörtökön Évadzáró strandolás IS,Velencei tónál?!
10 körül indulás azt 4-5 ig maradás.

Sziasztok! Napi szinten utazom BUDAPEST -SZEGED utvonalon igazan kenyelmes szemelyautoval. Szivesen elvinnek ezen az utvonalon holgyeket....
Sziasztok!
Szeptember 18 szombat reggel megyek Budapestről Kecskemétre, vasárnap másnap 19-én délután pedig vissza ha valaki szeretne csatlakozni/fuvart.
Szeptember 18 szombat reggel megyek Budapestről Kecskemétre, vasárnap másnap 19-én délután pedig vissza ha valaki szeretne csatlakozni/fuvart.
Van esetleg fiatalos pár aki holnapra horgászatra készülne. Jó lenne ismerkedni, beszélgetni kötelezettség nélkül.
Sziasztok. Holnap 10 körül Dombóvárról megyek Bo-re. Valaki?
Sziasztok! Október 7-9 között wellnes hétvégét tervezünk párommal, helyszín még nem fix, esetleg lenne itt olyan pár aki tervez ekkora valamit? Akár közös apartman foglalással is ! Lepjük meg egymást! Részletek privibe
Helló!
Nürnberg-Hegyeshslom Debrecen útvonslon bárkit elviszek
Nürnberg-Hegyeshslom Debrecen útvonslon bárkit elviszek
Holnap este délután körül megyek arra felé.
(Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2021. 09. 06. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 06. hétfő 14:12

Holnap 09.07.-én megy valaki Budapestről Kecskemét.Kiskunfélegyháza felé?
Lennek utitars . Nő vagyok.
Sziasztok!
Rovinjban üdülünk a hétvégén, ha bárki a környéken van és lenne kedve összefutni, írjon.
Rovinjban üdülünk a hétvégén, ha bárki a környéken van és lenne kedve összefutni, írjon.

Valaki(nő),valakik(pár) nyaralnak most Paralian esetleg?
Holnap 09.07.-én megy valaki Budapestről Kecskemét.Kiskunfélegyháza felé?
Hello, sziasztok!
Hétfőn (szeptember 6) délelőtt indulok Orosházáròl Szombathelyre. Autòpályán, ha esetleg valaki szeretné hogy elvigyem egy darabon vagy valameddig az jelezze. Kissebb kitérő nem probléma (viszont Budapestre a katasztròfális közlekedés miatt nem szívesen mennék be). Az útvonal nagy vonalakban Kecskemét-Bp (nyílván elkerülő)-Győr. GPS-t használok. Privát üzeneteket hamarabb meglátom.
Hétfőn (szeptember 6) délelőtt indulok Orosházáròl Szombathelyre. Autòpályán, ha esetleg valaki szeretné hogy elvigyem egy darabon vagy valameddig az jelezze. Kissebb kitérő nem probléma (viszont Budapestre a katasztròfális közlekedés miatt nem szívesen mennék be). Az útvonal nagy vonalakban Kecskemét-Bp (nyílván elkerülő)-Győr. GPS-t használok. Privát üzeneteket hamarabb meglátom.
Vagy az útvonalon valaki fogadhatna.55 bi
(Ez egy válasz szaczi üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 17:30

Szeptember 4 én kora reggel Kecskemétről megyek Debrecenbe.valaki elkisérhetne
Szeptember 4 én kora reggel Kecskemétről megyek Debrecenbe.valaki elkisérhetne
Kanári szigetek Maspalomas dűnék. Októberi nyaralásra keresek hölgy kísérőt. A költségeket állom.
Helló hölgyek
Zadarban závaba valaki, akár ma este egy laza kis akármire Is
Dikloba van a szállás, vukovica utca.
Ha ketten vagytok az se baj nem vagyok egyedül két pasi.
Zadarban závaba valaki, akár ma este egy laza kis akármire Is

Dikloba van a szállás, vukovica utca.
Ha ketten vagytok az se baj nem vagyok egyedül két pasi.
Sziasztok! A Berekfürdői termálstrandról szeretnék információt.
Tudna valaki ebben segíteni?
Tudna valaki ebben segíteni?
Sziasztok! szeptember 10-én pénteken délutántól vasárnap délutánig megyek az Adriára saját apartmanba lenne kedve valakinek ,valakiknek velem tartani ? Egy kellemes hétvégére !
Ma Szeged-Budapest-Bécs útvonalon Hölgy utitársat keresek.Részletek privátban.