Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Sziasztok!
Holnapi napon délután ( kedd délután) új barátot szeretnénk megismerni.
Első alkalommal csak ismerkedés lenne. Telefonon felhívunk találkozó előtt, hogy biztos lehess benne, mi pár vagyunk.

Holnapi napon délután ( kedd délután) új barátot szeretnénk megismerni.
Első alkalommal csak ismerkedés lenne. Telefonon felhívunk találkozó előtt, hogy biztos lehess benne, mi pár vagyunk.
BUÉK, szilveszteri mulatság levezetéséhez keresnék Ma estére partnert Budapesten, menni is tudok de helyem is van. 32 éves Sportos igényes laza srác lennék
Aki gondolja írjon, képek a profilomban . Pacsi

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
B.U.É.K
B.U.É.K
Kedves Lányok/ Hölgyek!
Szilveszteri kis szexrandi!
Az Óév utolsó napján szívesen látnálak vendégül Téged nálam.
Pezsgő, virsli, zene, tánc, lágy erotika, szenvedélyes szex. Hely, igényesség és kulturált társaságom amit tudok nyújtani!
Gyere! Szex-szeljük át magunkat 2024-be!
BÚÉK!
Szilveszteri kis szexrandi!
Az Óév utolsó napján szívesen látnálak vendégül Téged nálam.
Pezsgő, virsli, zene, tánc, lágy erotika, szenvedélyes szex. Hely, igényesség és kulturált társaságom amit tudok nyújtani!
Gyere! Szex-szeljük át magunkat 2024-be!
BÚÉK!
Sziasztok kedves hölgyek illetve párok,ha tényleg igényes és szavahihető az utolsó pillanatban nem eltűnő férfit kerestek akkor írjatok és csapjunk egy felejthetetlen SexSzilvesztert wink Privátban írjatok!
Valós hetero párok levelét várom.
Ápolt, diszkrét férfi vagyok Bp-ről, helyem van, de elérhető távolságban utazok is. Nézzétek meg adazlapom. És írjátok. N
Ápolt, diszkrét férfi vagyok Bp-ről, helyem van, de elérhető távolságban utazok is. Nézzétek meg adazlapom. És írjátok. N
Boldog, izgalmakkal teli új évet mindenkinek!
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Biszex, titkos házibarát lennék, keress meg
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok
Van itt olyan pár aki komolyan keres házibarátot és ismerkednének velem?
Van itt olyan pár aki komolyan keres házibarátot és ismerkednének velem?
Sziasztok lányok,hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok!
Közelebbi kapcsolatba lépnék, hosszabb távon, egy kedves párral.
G.
Közelebbi kapcsolatba lépnék, hosszabb távon, egy kedves párral.
G.
Sziasztok párok egyedül álló hölgyek nyíregyháza közelében házhoz megyek masszírozok nincs végzettség de elvileg nagyon jól csinálom azok a vissza jelzések , volt már hármasban részem több dolog is érdekelhet de masszázs beszélgetés is oké
nem vagyok karcsú sőt , de intelligens ápolt empatikus vagyok írjatok próbáljuk
)

bi pár barátja lennék, szombathely+100km max, utazás és rendszeresség nem gond. y
Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat este.
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat este.
Sziasztok Gödöllői 40es sportos igényes hetero férfi párt keres hetero alapon !privi