Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Kedves Párok!
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Sziasztok! Régi vágyam megéléséhez keresek férfi-nő párt. Hölgy minél csupaszabb, pasi minél szőrösebb, annál jobb! A hölgyet szex előtt lucskosra nyalnám, a pasit pedig keményre szopnám, majd kezdődhetne a játék. Nézném végig, közben igény esetén ismét nyalnék/szopnék. Majd amikor a pasi teleélvezte a hölgyet, tisztára nyalnám a cerkát és a puncit.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szigetszentmiklóson idősebb hölgy tartós kényeztető partnere lennék
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! // Érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat !

Sziasztok! Feleségemmel fogadnánk ma ESTE egy potens férfit, aki intelligens, normális, 3 gyerek miatt ritkán tudunk megengedni ilyet! CSAK MA! S az asszony piros betűs ünnepeket tölti, így egy oltári 4 kezes masszazzsal lépnénk meg, hálája jeléül végül meg fogja köszönni a szájával!
Kommunikáció Viber én. RÁCKEVE

Kommunikáció Viber én. RÁCKEVE
Sziasztok, jó fej párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok! Van olyan pár akit izgatna egy szűz férfi beavatása? Csakis hetero módon.
Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek párt vagy bi pasit.Csak olyan írjon aki el is jön!Hely megoldott Veszprém környékén!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Kedves Párok!
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Kézi és orális kényeztetésre nyitott Bi Párral ismerkednék! Csak ilyen Párt keresek !!
Sziasztok!
Jövő héten szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus pár hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Ne csak fantázia legyen, hanem lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép napotok!
Jövő héten szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus pár hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Ne csak fantázia legyen, hanem lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép napotok!
44 éves hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Szép estét,
Ma estére keresek egy budapesti házaspárt kellemes kikapcsolódáshoz, hetero alapon, kizárólag a feleség örömére. Ápolt, intelligens hetero férfi vagyok. Szép estét
Ma estére keresek egy budapesti házaspárt kellemes kikapcsolódáshoz, hetero alapon, kizárólag a feleség örömére. Ápolt, intelligens hetero férfi vagyok. Szép estét