Biszex passzív pasit keresünk Tatabányán,akinek van helye is.Képet ,Telefonszámot kérünk.Vagy sms-t az adatlapunkon levő számra.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, de utazni sem gond.
E-mailben telefonszám cserére számítunk. cirmoscicus71@gmail.com
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, de utazni sem gond.
E-mailben telefonszám cserére számítunk. cirmoscicus71@gmail.com
Bp.

Helò!
, 32 éves nős pasi. Eger környékén ismerkednék hölgyekkel párokkal, titkos viszony kialakítása céljábòl. Nos 173 cm magas, barna hajú, barna szemű vagyok, átlagos test alkattal.
, 32 éves nős pasi. Eger környékén ismerkednék hölgyekkel párokkal, titkos viszony kialakítása céljábòl. Nos 173 cm magas, barna hajú, barna szemű vagyok, átlagos test alkattal.
32éves nős pasi, titkos viszonyra keres eger környékén hölgyet, párt. Kor és alkat nem számít. (szeretem ha mit fogni).
Sziasztok!Nőkkel,párokkal ismerkednék Budapesten!! Részleteket privátban!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel-párokkal, hetero alapon, nagyon izgatnak a szerepjátékok, és a kukkolás is! Hosszabb távú kapcsolat érdekel igazán! Utazni tudok, helyem nincsen! Diszkréció higénia Adott és Elvárt!! Leveleket privátban várom!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok. a héten péntek du n valaki szaunás jakuzzis swinger du n ra jön Budán az egyik klubba? Nők párok? Bp i potens nagyobb méretü igényes férfival? választ priviben várok!
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
miskolcon pasit keresnék hosszú távra
Sziasztok! Nyitott gátlásoktól mentes megbízható 35-55 közötti Szekszárdi pár házaspár ismeretségét keresem diszkrét tartós együttlétekre hosszabb távra. Várom privát üzeneted!
Sziasztok! Ma este kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képeket és infókat találtok az adatlapomon, privátban pedig elérsz!
Laci

Sziasztok.Kedves,ápolt férfiként csinos hölgyet kényeztetnék.Napközben is ráérek.Nyíregyháza és környéke.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Sziasztok! Ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képeket és infókat megtalálod a profilomban, helyem természetesen van, a Városliget közelében. Privátban elérsz illetve a leonaprofi@live.com címen is. Szép napot!
Sziasztok utazni tudo pasit keresünk a hétvégére gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok
23eves egyedulalló biszex fiú vagyok. Nem.voltam meg sem fiúval, sem párral. .
De nagyon nagyon nagyvágyam. Ha nyaljak egy gyönyörű puncit. És hatulrol meg dugja valaki a szuzpopsim .
Benne lennék szerepjatekokban. Rabszolga stb.
Erdekel az is nagyon milyen érzés ketten.lenni egy nőben (punci-popo) vagy egy helyen mindketten :P
A holgy kezéből megtanulnek szopni.
Várom válaszotokat csók alázatos szolgálótok. . TOMI

23eves egyedulalló biszex fiú vagyok. Nem.voltam meg sem fiúval, sem párral. .
De nagyon nagyon nagyvágyam. Ha nyaljak egy gyönyörű puncit. És hatulrol meg dugja valaki a szuzpopsim .
Benne lennék szerepjatekokban. Rabszolga stb.
Erdekel az is nagyon milyen érzés ketten.lenni egy nőben (punci-popo) vagy egy helyen mindketten :P
A holgy kezéből megtanulnek szopni.
Várom válaszotokat csók alázatos szolgálótok. . TOMI