Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu -
Hölgyet keresek szeretőmnek, diszkréten
Budapest . hapsy@c2.hu .....írj !
Lány-érett hölgy kinek popót is nyalhatok ? Nálam.....
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Hölgyet kívánok.
helyem van ! várlak.
hapsy@c2.hu
helyem van ! várlak.
hapsy@c2.hu
Sziasztok! Ma estére Szekszárdon keresek párt házaspárt kényeztetésre! Válaszokat privibe várom!
Elhanyagolt és vággyal teli Hölgyet keresek diszkréten egy odafigyelős sok szabadidővel rendelkező korrekt Bp.-i férfiként.... hapsy@c2.hu
üdv. Hapsy
üdv. Hapsy

Hölgyet keresek 18-55 èves korig, kiemelkedöen magas támogatásèrt cserèbe akàr egyszeri akár hosszabb távon is. Diszkrèció tisztelet bizalom tisztaság elvárt.
Nyíregyházán keresek szexkedvelő nőt - részemről diszkréció és ápoltság adott. Örömmel partnered leszek hetero alapon a vágyaid megvalósításában! Várom jelentkezésed

Hölgyet keresek diszkréten. Támogatnám a dolgot. Györ s környéke.
Hölgyet keresek állandó szeretőnek, diszkréten
Hölgyet keresek állandó szeretőnek, diszkréten
egyoldalú cumira (én téged) keresek srácot/pasit Pécsen. Diszkréció, hely, kocsi ok.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Elhanyagolt és vággyal teli Hölgyet keresek diszkréten egy odafigyelős sok szabadidővel rendelkező korrekt Bp.-i férfiként.... hapsy@c2.hu -vigyázok és megőrzöm titkod.
üdv. Hapsy
üdv. Hapsy
Párom elcsábításához férfit keresek!
Diszkrét kapcsolatra keresem szeretőmet. Meghálálom!

Sziasztok.
Ma este BORSOD megyében 9 órától rá érnék párhoz, nőhöz csatlakozni a hölgy örömére. Aki szeretné meglepni a párját, hogy egy méretes virgáccsal elfenekeljék az írjon privátban elérhetőséget és keresni fogom. (Magyar, sportos, higénikus ffi vagyok)
Ma este BORSOD megyében 9 órától rá érnék párhoz, nőhöz csatlakozni a hölgy örömére. Aki szeretné meglepni a párját, hogy egy méretes virgáccsal elfenekeljék az írjon privátban elérhetőséget és keresni fogom. (Magyar, sportos, higénikus ffi vagyok)
Elhanyagolt és vággyal teli Hölgyet keresek diszkréten egy odafigyelős sok szabadidővel rendelkező korrekt Bp.-i férfiként.... hapsy@c2.hu -vigyázok és megőrzöm titkod.
üdv. Hapsy
üdv. Hapsy