Egyoldalú cumira (én téged) keresek srácot/pasit Pécsen. Diszkréció, hely ok.
Esetleg fizetős megoldás is érdekel.
Esetleg fizetős megoldás is érdekel.
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu -
Hölgyet keresek szeretőmnek, diszkréten
Budapest . hapsy@c2.hu .....írj !
Lány-érett hölgy kinek popót is nyalhatok ? Nálam.....
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Hölgyet kívánok.
helyem van ! várlak.
hapsy@c2.hu
helyem van ! várlak.
hapsy@c2.hu
Sziasztok! Ma estére Szekszárdon keresek párt házaspárt kényeztetésre! Válaszokat privibe várom!
Elhanyagolt és vággyal teli Hölgyet keresek diszkréten egy odafigyelős sok szabadidővel rendelkező korrekt Bp.-i férfiként.... hapsy@c2.hu
üdv. Hapsy
üdv. Hapsy

Hölgyet keresek 18-55 èves korig, kiemelkedöen magas támogatásèrt cserèbe akàr egyszeri akár hosszabb távon is. Diszkrèció tisztelet bizalom tisztaság elvárt.
Nyíregyházán keresek szexkedvelő nőt - részemről diszkréció és ápoltság adott. Örömmel partnered leszek hetero alapon a vágyaid megvalósításában! Várom jelentkezésed

Hölgyet keresek diszkréten. Támogatnám a dolgot. Györ s környéke.
Hölgyet keresek állandó szeretőnek, diszkréten
Hölgyet keresek állandó szeretőnek, diszkréten
egyoldalú cumira (én téged) keresek srácot/pasit Pécsen. Diszkréció, hely, kocsi ok.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Elhanyagolt és vággyal teli Hölgyet keresek diszkréten egy odafigyelős sok szabadidővel rendelkező korrekt Bp.-i férfiként.... hapsy@c2.hu -vigyázok és megőrzöm titkod.
üdv. Hapsy
üdv. Hapsy
Párom elcsábításához férfit keresek!
Diszkrét kapcsolatra keresem szeretőmet. Meghálálom!

Sziasztok.
Ma este BORSOD megyében 9 órától rá érnék párhoz, nőhöz csatlakozni a hölgy örömére. Aki szeretné meglepni a párját, hogy egy méretes virgáccsal elfenekeljék az írjon privátban elérhetőséget és keresni fogom. (Magyar, sportos, higénikus ffi vagyok)
Ma este BORSOD megyében 9 órától rá érnék párhoz, nőhöz csatlakozni a hölgy örömére. Aki szeretné meglepni a párját, hogy egy méretes virgáccsal elfenekeljék az írjon privátban elérhetőséget és keresni fogom. (Magyar, sportos, higénikus ffi vagyok)