Szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz keresek olyan lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül..
A barátnőm 36 éves, extrán nőies alkatú, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet.
Kötelező elvárás nincs.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk.
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes magánlakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
blacksunrise32gmail.com
A barátnőm 36 éves, extrán nőies alkatú, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet.
Kötelező elvárás nincs.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk.
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes magánlakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
blacksunrise32gmail.com
Sziasztok csajszit keresünk harmadiknak.
(Az se gond ha a párom csak nézne minket,a többit priviben)
(Az se gond ha a párom csak nézne minket,a többit priviben)
Sziasztok, A legenybucsum alkalmabol keresnek egy dogos, perverz csajszit, akivel atbulizhatnek egy ejszakat kettesben.
Minden jo dologgal megfuszerezve az estet. :P

Minden jo dologgal megfuszerezve az estet. :P
Szia. Kedd estére keresünk 38-48 éves potens hetero férfit, a hölgy kényeztetésére.
Levél utan képcsere, majd telefon. Csak akkor jelentkezz, ha valóban el is mersz jönni.
Levél utan képcsere, majd telefon. Csak akkor jelentkezz, ha valóban el is mersz jönni.
Mai napra orális örömökbe részesítelek,előtte meg masszírozlak.Kecskeméten helyem van
Sziasztok fiatal srác keresi partnerét a nyaralás alatt Zaton és környékén.
Töltsünk el együtt egy kellemes estét
Értelmes, kultúrált, ápolt és türelmes budapesti, heteroszexuális férfiként (40) hölgy vagy pár társságát keresem. Bővebb információt találsz rólam az adatlapomon. Akár ma este is ráérek. Pestmegyén belül menni tudok. Fényképet, telefonszámot e-mailben tudok küldeni. Ha érdekel a dolog keress meg privát üzenetben vagy emailben a bp.hetero@gmail.com címen. Köszönöm! Mindenkinek szép napot!
Értelmes, kultúrált, ápolt és türelmes budapesti, heteroszexuális férfiként (40) hölgy vagy pár társságát keresem. Bővebb információt találsz rólam az adatlapomon. Akár ma este is ráérek. Pestmegyén belül menni tudok. Fényképet, telefonszámot e-mailben tudok küldeni. Ha érdekel a dolog keress meg privát üzenetben vagy emailben a bp.hetero@gmail.com címen. Köszönöm! Mindenkinek szép napot!
Hello, 40-50év körüli hölgyet keresek aki szeretné ha a cicijeit nyalnám,markolásznám, szopnám, bekapnám, megzabálnám, csendes lakásában vagy akár, szabadban-titokban....ha élveznéd ezt egy diszkrét,normális pasitól , válaszolj nekem.
Sziasztok ! Nem független férfi pár/házaspár társaságát barátságát keresem tartós diszkrét szexkapcsolatra rendszeres találkozásokhoz Szekszárdon és környékéről. Írj privát üzenetben és a részleteket megbeszéljük !
38 éves nem független pasi hölgy társaságát keresi titkos kapcsolat céljábol. Veled szeretném vágyaimat megélni.
Szabolcs megyében valaki?
akár független vagy akáár nem engem nem érdekel,párt hölgyet keresek sexre
Nagyon rendezett körülmények között élő vezető értelmiségi ötvenes magyar pár keres hasonló kultúrkörből férfit harmadiknak. Barátot, barátokat 45 – 55 év közötti –érzelmileg is rendezett – VIP férfit, aki komolyan gondolja és tudja, mit jelent luxus barátnak lenni. Csak akkor válaszolunk, ha látjuk, hogy a fentiek adottak. Őszintén hisszük, hogy létezel. hkelemen146@gmail.com
Hölgyem !
Diszkréten - elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
Helyem és időm van , elképezlésem hosszabbtávu kapcsolat, kötetlenül.
69elefant@c2.hu
Diszkréten - elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
Helyem és időm van , elképezlésem hosszabbtávu kapcsolat, kötetlenül.
69elefant@c2.hu
Heves megyei párt keresek akik valoban szexet keresnek!
Sziasztok.Ma estére keresek párt vagy bi pasit Veszprémben!!Helyem van.Sokmindenben benne vagyok!
Pár, lány ismeretségét keresem.Balaton előny.
mai napra ill hétvégére keresek párt hölgyet még ha nem független is.irj ha érdekel
Ma estere keresnenk FIATAL párt vagy Jokepu igenyes jomeretu pasit.
Helyunk van
Nyiregyhaza
Helyunk van
Nyiregyhaza
Sziasztok!
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...