Ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel 40 feletti előnyben (kezdővel is) vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.

Holnap talalkoznek bi parral Budapesten, vagy dominans/kivancsi Holggyel. En passziv dughato
Ma Kecskemét Cegléd Nagykörös környékén szopnák vagy szopatnák van helyem is
Na rittig túl messze egymástól. Nejem is csak nézné
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 17. péntek 01:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 17. péntek 01:30
Törölt felhasználó (4311622)

Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Dunaújvárosi masszírozni tudó hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet, párt fogad....
Fiatal fiú is érdekelne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 16. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 16. csütörtök 15:58
Törölt felhasználó (4292662)

sziasztok, szívesen ismerkednék Budapesten, 30éves szőke hajú srác vagyok.
Rétságon valaki holnap korán reggel ???
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
sziasztok, szívesen ismerkednék Budapesten, 30éves szőke hajú srác vagyok.
Ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel 40 feletti előnyben (kezdővel is) vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.
Dunaújvárosi masszírozni tudó hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet, párt fogad....
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Popsi felavatás titokban.
Bp-ről vagy bárhonnan 45-60 közötti férfias pasi? Kamionosok, buszosok, sofőrök, vasutasok? Akik pihenőidejüket kellemesen eltöltenék?
Hely van!
Szőrös test és farok előny!
Én 40 aktív.
budapesti.pasit@gmail.com
Hely van!
Szőrös test és farok előny!
Én 40 aktív.
budapesti.pasit@gmail.com
Elhanyagolt, bizsergésre vágyó feleségekkel ismerkednék online, amíg a vírushelyzet fennáll. Aztán meglátjuk... Minden levelet szívesen fogadok. 32 éves értelmiségi, nyíregyházi férfi vagyok.
Nem fűggetlen pasi elhanyagolt feleséget ill magányos hőlgyet keresek hosszú alkalmi kapcsolatra. Testi és lelki kényesztetését vállalom.
vki ma zala vagy vas megyéből??privizz,helyem van