Sziasztok!
Beszélgetésre keresek elhanyagolt asszonyt nőt lányt
Beszélgetésre keresek elhanyagolt asszonyt nőt lányt

Kedves pár titkos'diszkrét házibarátja lennék akár rendszeresen is.Fotóim vidim vannak fent.Írjatok nyugodtan.
Sziasztok.Szivesen kielègítenèm elhanyagolt anyukák vagy idösebb singli hölgyek buja vágyait.Szigetszebtmiklós, Csepel vonzáskörzetèben.
Igènyes 40es pasi vagyok,kapcsolatban de keveset kapok, így diszkrèció elvárt ès garantált.
Igènyes 40es pasi vagyok,kapcsolatban de keveset kapok, így diszkrèció elvárt ès garantált.
Sziasztok!
Csinos Nővel ismerkedne jóképű, intelligens, masszírozni is tudó és szerető pasi. Privátot küld, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Csinos Nővel ismerkedne jóképű, intelligens, masszírozni is tudó és szerető pasi. Privátot küld, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Sziasztok! Holnap estére hölgyet keresek Abádszalók és környéke!
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Pécsen, Pécs környékén, hétköznap, napközben szabadidővel és hellyel rendelkező hölgyekhez, párokhoz beszállnék.
Maximális diszkréció adott és elvárt.
Maximális diszkréció adott és elvárt.
Mai nap Kecskeméten szopnék, férfiak párok levelét várom.Diszkréció higénia fontos.Helyem van.
Sziasztok! Szombatra keresek párt, lányt, asszonyt. szexpartiba is elmennék...
Akinek ma lenne kedve jó torkosan szopni, szeretettel várom Óbudán

Sziasztok Újpesti vagyok. Én nem vagyok független és titokban keresek. Hetero alapon keresek nőt vagy párt. 35 éves vagyok normál inkbb kicsit vékonyabb testalkatú vagyok. Számomra a diszkréció elvárt és adott is.
Én szeretek kényeztetni és hosszan felfedezni a női testet és megadni a testi és lelki örömöket egyszerre. Számomra sincs tabu élvezem a sex minden formáját.
adok egy mail címet ott tudjuk folytatni és képet is tudok mutatni neked.
Írjátok privit elerhetoseggel
Én szeretek kényeztetni és hosszan felfedezni a női testet és megadni a testi és lelki örömöket egyszerre. Számomra sincs tabu élvezem a sex minden formáját.
adok egy mail címet ott tudjuk folytatni és képet is tudok mutatni neked.
Írjátok privit elerhetoseggel
Hajdúszoboszlón ma estére partnert keresek! Lehetsz nő,pár,idős, fiatal üzenj ha lenne kedved találkozni!
Hajdúszoboszlón ma estére partnert keresek! Lehetsz nő,pár,idős, fiatal üzenj ha lenne kedved találkozni!
Exhibicionista hölgyekkel ismerkednék
Mai nap Kecskeméten szopnék, férfiak párok levelét várom.Diszkréció higénia fontos.Helyem van.
Sziasztok, ma egy nő Budapesten ? Utazni tudok bármikor
Hölgyek diszkrét szeretője lennék! 31 éves, bp-is pasi. Helyem van! Írj
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig vagy dugható is vagyok..
Sziasztok.Szivesen kielègítenèm elhanyagolt anyukák vagy idösebb singli hölgyek buja vágyait.Szigetszebtmiklós, Csepel vonzáskörzetèben.
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.