Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Szabolcs megyében hölgyet párt kukkolnék igény szerint be is szállok
Sziasztok!
Csinos Nővel ismerkedne jóképű, intelligens, masszírozni is tudó és szerető pasi. Privátot küld, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Csinos Nővel ismerkedne jóképű, intelligens, masszírozni is tudó és szerető pasi. Privátot küld, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Szivesen cumiztatnék,szájba spriccelnék valakit Nógrádban ! Rétság, Érsekvadkert , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon !
Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség, aki férfi partnerével boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------ aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait ------ aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok! Lányt vagy párt keresek hetero alapon ,korhatár nélkül! Helyem van és utazás sem gond . Írj priv...
Még mindig keresek! Szopni szerető, vállalkozó hölgyeket keresek, rendszeres farok ápolásra , és ígérem nagyon hálás leszek cserébe, teljes diszkréció adott részemről, részletek uziben. CSAK KOMOLY!!! Kamu profilok hanyagoljanak....
Mai nap Kecskeméten szopnék, férfiak párok levelét várom.Diszkréció higénia fontos.Helyem van.
sziasztok
39 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
39 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Üdv tagok
Október 10. Után szervezésre kerülne egy Amatőr GangBang parti a Somogy megyei Siófokon. Fő keresési életkor 23 - tól 44 éves korig Szexcentrikus csajt vagy nőt vagy esetleg párt, akinek a kedvese is szeretné ki probálni magát egy ilyen fel több pasis felállásba.
És akár szingli pasik is írhatnak!! Fontos ínfo egy kedves Hölgy ismerősöm lakásán lenne még rendezve az esemény. Róla annyit lehet tudni 44 éves átlagos alkatú szerintem elég kívánatos. És az ő engedélyével keresem. A partnereink akik szeretnék jól érezni magukat. A szürke hétköznapokban.
Fontos még a partnerem melé keresünk még 4 - 5 csajt, és én mellém is 4 - 5 pasit!!!
Jelentkezni és egyéb információ Privátba levélbe válaszolok.
Október 10. Után szervezésre kerülne egy Amatőr GangBang parti a Somogy megyei Siófokon. Fő keresési életkor 23 - tól 44 éves korig Szexcentrikus csajt vagy nőt vagy esetleg párt, akinek a kedvese is szeretné ki probálni magát egy ilyen fel több pasis felállásba.
És akár szingli pasik is írhatnak!! Fontos ínfo egy kedves Hölgy ismerősöm lakásán lenne még rendezve az esemény. Róla annyit lehet tudni 44 éves átlagos alkatú szerintem elég kívánatos. És az ő engedélyével keresem. A partnereink akik szeretnék jól érezni magukat. A szürke hétköznapokban.
Fontos még a partnerem melé keresünk még 4 - 5 csajt, és én mellém is 4 - 5 pasit!!!
Jelentkezni és egyéb információ Privátba levélbe válaszolok.

sziasztok! 35éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékra ma estére helyünk van!
Sziasztok! Kecskeméten partner, partnereket keresek. Csak privátban!
Olyan Holgyet keresek Budapesten aki rendelkezik hetkoznap napkozbeni szabadidovel, es hellyel, valamint izgatja a BDSM. Szeretnem ha a sajat felcsatolhatos mupeniszemmel megdugna. Tapasztalatom van, jah es jo fej is vagyok
Irj batran!

Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Mai nap Kecskeméten szopnék, férfiak párok levelét várom.Diszkréció higénia fontos.Helyem van.
Újra jelentkezünk. Megismertünk itt egy tökös pasit és nagy farkú haverjét. Sok levelet kaptunk időközben, de nem volt lehetőség a többire. 3 hónapot basztuk az asszonyom. Kellene frissiteni a pasikat. Réverni a nagy melleire szétkurni a seggét a száját! 45 – 49 éves szeretők vagyunk, várjuk perverz pasik leveleit!!! Csak bizalommal!! E-mail: danisz2010@gmail.com
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt bpn vagy max 50 km! Utazni tudok ! Sziasztok!
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig..
Sziasztok! Holnap, szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn vagy max 50 km! Utazni tudok ! Sziasztok!