Nőt keresek diszkréten.
- Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek Bp.-en.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek Bp.-en.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szombat délutánra Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Szopnék pesten - akár heteró srácot is, ha van valaki aki sokat kanos.
van helyem a 13 kerben - privi?
van helyem a 13 kerben - privi?
Barátnőm keresem...
Ma napkozben lany vagy part szivesen neznek szex kozben, esetleg maszturbalnek elottuk. Van mar ilyen jellegu tapasztalatom, rendkivul izgis! Ha kiprobalnad/kiprobalnatok irjatok es talalkozzunk meg ma!
Sziasztok ! Farkamat ma üresre cumiztatnám... Nagyon tele a zacsim ! Vác-Rétság-Balassagyarmat volnalról keresek valakit ! Helyem van Rétságon !
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén randiznék alkalmi illetve tartós szexkapcsolat céljából. Ápolt, sportos (184/81) fiatalos pasi vagyok. Helyem van. Kérésre képet tudok küldeni az általatok megadott e-mail címre. Maximális diszkrécióval!!
Aki lakàs glory hole szopatna az ìrjon.helyem 8 ker Baross utcàban van.39 éves férfias vagyok.névtelenül arctalanul szopathatsz.
Holnap délután Veszprém környéken keresek bi pasit vagy párt!Hely van.Uni/aktív legyél!
Sziasztok ! Farkamat ma üresre cumiztatnám... Nagyon tele a zacsim ! Vác-Rétság-Balassagyarmat volnalról keresek valakit ! Helyem van Rétságon !
Sziasztok Bp-i csajszit elhanyagolt anyucit, hölgyet, párt keresek akár hosszabb távra is. A többit privátba megbeszéljük. L
30 évesig srácot keresek
Ha volna kalandvágyó hölgy itt, fogadni tudnám Bp-n! Írj!
Ez nagyon komoly.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 09. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 09. szombat 12:08

Törölt felhasználó (4457012)

Szeretek szopni, olyan pasit keresek aki időnként szopatna vagy csak kipróbálná milyen ha pasi szopja. Ha arctalanul szeretnéd lakás glory hole is megtudjuk oldani, ajtót nyitvhagyom bejösz szembeajtón egy pléd azon egy lyuk, semmi duma átdugod leszoplak a, lelépsz. Hely van Bp 39 éves férfias pasi vagyok
Sziasztok Bp-i csajszit elhanyagolt anyucit, hölgyet, párt keresek akár hosszabb távra is. A többit privátba megbeszéljük. L
Pesten valaki kanosan? Kit szophatnék le? Vastagabb vagy nagyobb farkú pasit keresnék
Helyem van a 13 kerben
Helyem van a 13 kerben
Aki szopatna most Bp. 39 éves férfias pasit az írjon. Hely van. Lakás glory hole is
Dugható feleség
szexmániás páromnak keresünk jelenlétemben vagy velem együtt 45 év alatti normális pasit, napközben hellyel, nem baj ha nem független

sziasztok
biszex aktiv ferfi vagyok,bi parokhoz csatlakoznek mindket fel vagy csak a pasi oromere a holgy jelenleteben
magas,ferfias vagyok 18cm-es formas borotvalt farokkal
van tapasztalatom,van autom,tudok utazni
irjatok ,ismerkedjunk
SZOLO FERFI NEEE!!!
oxigen80@gmail.com
biszex aktiv ferfi vagyok,bi parokhoz csatlakoznek mindket fel vagy csak a pasi oromere a holgy jelenleteben
magas,ferfias vagyok 18cm-es formas borotvalt farokkal
van tapasztalatom,van autom,tudok utazni
irjatok ,ismerkedjunk
SZOLO FERFI NEEE!!!
oxigen80@gmail.com
54 éves pár keres egy normális megbizható házibarátot hosszú távra!
Fteejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!Jelezni szeretném, aki nem tud vagy akar fotot mutatni, ne keressen, szintén akinek nincs lefonos elérhetösége!
Fteejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!Jelezni szeretném, aki nem tud vagy akar fotot mutatni, ne keressen, szintén akinek nincs lefonos elérhetösége!