Sziasztok!
Szombathely környékén, pénteken / 02.26 / keresek párt, pasit enyhe bi / orál / elfogadott, de nem feltétel.
Szombathely környékén, pénteken / 02.26 / keresek párt, pasit enyhe bi / orál / elfogadott, de nem feltétel.
Kecskeméten! Holnap delelőt?
Sziasztok!
Szombathely környékén, pénteken / 02.26 / keresek párt, enyhe bi / orál / elfogadott, de nem feltétel.
Szombathely környékén, pénteken / 02.26 / keresek párt, enyhe bi / orál / elfogadott, de nem feltétel.
Jászfényszaru és környéke ! Valaki egy kis kalandra ,cumi , nyali,szopi ma este ? Helyem van !
Sziasztok Lányok!
50- es, átlagos megjelenésű, kedves, barátságos,
vastag farkú (kellemesen feszítő) , pasi vagyok.titkos kapcsolatra keresem kortól függetlenül szexkedvelő, lányok, hölgyek, ismeretségét. Írj bátran : dh6995259@gmail.com Legyen szép a napod.
50- es, átlagos megjelenésű, kedves, barátságos,
vastag farkú (kellemesen feszítő) , pasi vagyok.titkos kapcsolatra keresem kortól függetlenül szexkedvelő, lányok, hölgyek, ismeretségét. Írj bátran : dh6995259@gmail.com Legyen szép a napod.
Sziasztok, Újpesten vagy a környékén keresek egy nő személyében egy titkos viszonyt.
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig nyelném a gecit is,
Sziasztok.Veszprém környékén bi pasi vagy pár?Uni passzív szerep érdekel,helyem van!
Párok szexuális partnere lennék alapvetően hetero alapon, de sok mindenre nyitottan. Sopron környékiek jelentkezését várom, lehetőség szerint hosszabb távra. Csak kukkolás is ok.
simon9400@citromail.hu
simon9400@citromail.hu
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
Pesten vastagabb farkú srácot keresek orálra :P szopnék
13 kerben van helyem ha érdekelne, de menni is tudok - heteró bi srác is írhat!

13 kerben van helyem ha érdekelne, de menni is tudok - heteró bi srác is írhat!
Sziasztok!
Szerető Kedvesem keresem 65+ ig, kora reggeli vagy napközbeni szeretkezés reményében.
Sármos, normális, megbízható pasi vagyok, sportos alkattal.
Szívesen csatlakoznék párokhoz is, gyengéd, finom bi játék is lázba hoz.
Örömmel veszek minden emailben érkező érdeklődést.
Fotót nem küldök és nem is kérek.
koncímaci@gmail.com
Szerető Kedvesem keresem 65+ ig, kora reggeli vagy napközbeni szeretkezés reményében.

Sármos, normális, megbízható pasi vagyok, sportos alkattal.
Szívesen csatlakoznék párokhoz is, gyengéd, finom bi játék is lázba hoz.
Örömmel veszek minden emailben érkező érdeklődést.
Fotót nem küldök és nem is kérek.
koncímaci@gmail.com
39 éves férfias pasi vagyok. Olyan pasit keresek akit szophatnék, helyem van Bp. Lehet rendszeres vagy alkalmi, diszkréció, ápoltság adott elvárt
Lakás glory hole is megoldható
Nyalni szeretnék!

Sziasztok! Két 22 éves srác keres 3madiknak hölgyet. Mind a ketten átlag feletti intimmel egyikőnk pedig nagy intimmel rendelkezik! 20-60éves korig keresünk maximum. Igényesek ápoltak vagyunk, ha többet szeretnél megtudni írj privátban. Helyileg Szeged!
hallo csendes ffit keresnék kivel néha össze bujnék ide od alapon , top secretben ,,,heves(eger)megye
Jászfényszaru és környéke... Valaki leápolná a farkamat ?
39 éves férfias pasi vagyok. Olyan pasit keresek akit szophatnék, helyem van Bp. Lehet rendszeres vagy alkalmi, diszkréció, ápoltság adott elvárt
Sziasztok!
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Sziasztok!
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van.
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van.