Sziasztok,
Hölgyet vagy párokat keresek csakis virtuális izgalmak céljából nem független pasiként, elsősorban beszélgetés, levelezés és szerepjáték céljából. Ha valakit is érdekel, várom jelzéseteket
Hölgyet vagy párokat keresek csakis virtuális izgalmak céljából nem független pasiként, elsősorban beszélgetés, levelezés és szerepjáték céljából. Ha valakit is érdekel, várom jelzéseteket

Sziasztok Pécsen valaki
Kecskeméten keresek nem független nőt alkalmankénti szexre!
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!

Reggeli orakban raero lanyt vagy part keresek akar bi alapon is. Esetleg ma 3 utan 4 keruletben valaki? Vagy Godollon 4 utan?

Olyan pasit keresek akit szophatnék rendszeres lenne a legjobb, de ha csak kipróbálnád milyen ha pasi szop az is oké. Helyem van Budapesten 41 éves magas férfias vagyok. Csak olyan írjon aki komolyan gondolja. Higiénia, diszkréció, egészség adott elvárt.
Ha csak kivernéd előtem vagy azt szeretnéd, hogy csak kézzel fejjelek meg az is érdekel. Ha nemszeretnéd magad felfedni hanem anoním akkor lehet maszkban vagy lakás gloryhole is
Ha csak kivernéd előtem vagy azt szeretnéd, hogy csak kézzel fejjelek meg az is érdekel. Ha nemszeretnéd magad felfedni hanem anoním akkor lehet maszkban vagy lakás gloryhole is
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Angol nyelvoktatásért természetben fizetnék!Nagykanizsán!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Olyan elhanyagolt lányt,nőt,asszonyt keresek akinek lelki társa és virtuális szex partnere lehetnék.Én egy 38 éves,nem független srác vagyok aki csak sodródik az árral.Amit konkrétan szeretnék,hogy Skype-on néha megbeszéljük egymás dolgait aztán pedig egy kiadós közös masztival kielégítsük egymást és meg adjuk a másiknak amit otthon nem kap meg.Ha magadra ismertél,írj bátran privát üzenetet,nem harapok!
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Nem kapod meg otthon amire vágysz.Érzéki masszázsban is jó vagyok. Helyem van.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok. Olyan Holgyet keresek aki idonkent megdugna felcsatolhatossal, vagy izgatna a prosztatamat. Tapasztalatom van.
Sziasztok!
Budapesti vagy pest megyei lányt/hölgyet keresek szilveszter esti kis hancúrozásra. Búcsúztassuk szexszel az ó évet és köszöntsük az új évet evvel a gyönyörű intenzív mozgás formával!
Üdv
Zoli
Budapesti vagy pest megyei lányt/hölgyet keresek szilveszter esti kis hancúrozásra. Búcsúztassuk szexszel az ó évet és köszöntsük az új évet evvel a gyönyörű intenzív mozgás formával!
Üdv
Zoli
Budapesti nem független ápolt pasi partnerét keresi,utazni tudok ész határokon belül.
Sziasztok független erett igazán nagy puncival rendelkező novel ismerkednek akar hoszu távon régi nagy álmom egy ilyen kaliberű nő aki imádja a minőségi oklozest tágítos játékot főleg ha nyalják közben csak komoly szándékú nő írjon estleg házaspár meretem 18/7