jófarkú férfias pasit szopnék. hely van Bp. diszkréció alap
Miskolcon hölgyet kényeztetnék diszkréten
Újpest-Palota-Dunakeszi-Fót környékéről diszkréciót igénylő hölgyet, esetleg párt keresek... Beszéljük meg!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok Nyiregyi környéki molett telt hölgyet kérése tartós szeretői viszonyra irj ha magadra ismersz
Keresek mára hölgyet vagy párocskát , finom érzéki szexre ! Nagyon sok a spermám és kitartóan kemény a farkam ! Lehet közben videózni vagy fotózni is ! Kőbányán helyem is van !
Sziasztok!
Ha létezik itt olyan hölgy aki szereti ha kényeztetik jelentkezzen bátran!
Üzenet módosítása
Ha létezik itt olyan hölgy aki szereti ha kényeztetik jelentkezzen bátran!
Üzenet módosítása
Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
18!6 méretű ápolt jóképűnek mondott normális férfiként ismerkednék ápolt kedves hölgyel párral. Képeim adatlapom van fent fontos számomra az ismerkedés előtte csak olyan hölgy pár írjon aki tényleg érdeklődő,és eldöntötte,hogyha meg van a szimpátia lépni is szerete. Diszkréció adott és elvárt. Nagyon örülnék,ha írnátok!
Nőt keresek közös örömszerzésre, szívesen kényeztetnék elhanyagolt érett nőt
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
győri házas hölgyet keresek,nős pasi vagyok
Sziasztok!
Lányt,párt keresek !!!
Lányt,párt keresek !!!
Olyan férfias,izmos,jófarkú pasit keresek aki rendszeresen vagy alkalmanként szeretne egy állandó szopó pasit.imádok szopni ,helyem van Bp.Ha van feleséged ,de titokban szopatnál pasit írj nyugodtan.csak komolyak!!!
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Ma 15h utan budakalàszon meleg fűtőt kamionba ovszerel hetero vagyok hölgyet kenyeztetnèk nagy àgyon jo sexre keresek nem baj ha van parod sose tudja meg
Üzenet varok pr.
Üzenet varok pr.
Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznèk. Minden megoldás érdekel.