Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!
győri ötvenes hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Kaposváron ki keres egy nemfüggetlen kanos férfit? Privire írj!
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Mai és holnapra keresnék szexpartnert aki eljönne hozzám Tiszafüredre.
Mai nap keresek kölcsönös orálra aktív férfit, vagy párok jelentkezését is várom.
De nem feltétel viszonozni,kezdésnek adok egy kis masszázst.Kecskeméten helyem van,írj privátban. Szép napot!!
De nem feltétel viszonozni,kezdésnek adok egy kis masszázst.Kecskeméten helyem van,írj privátban. Szép napot!!
Biszex férfias srác van itt? 80 kg fölötti, igazi férfias normális bi srác érdekel! Salgótarján -Eger--Gyöngyös- Hatvan-Ózd? Írj privát üzenetet!!!
Budapesten , Sashalmon biztosítanék párocskáknak ingyen,csak az élvezetért búvóhelyet alkalmanként ! Szívesen lennék a kukkolójuk,vagy igény szerint be is csatlakoznék a búvóhelyért cserében !
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Mai nap keresek kölcsönös orálra aktív férfit, vagy párok jelentkezését is várom.
Sziasztok 07,01 Szombat estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Sziasztok! Igényes sportos testű, jóképű, korai harmincas HETERO srácként keresek ma, vagy holnap estére szexre éhes HETERO párokat vagy lányokat Budapesten. Helyszín megbeszélés szerint. Részletek priviben.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Hétközben-napközben Kiskunfélegyháza- Budapest útvonalon közlekedek. Keresek egy hölgyet ,párt , urat alkalmi /de rendszeres kapcsolatra,.Jöttem-láttam- ....
Sziasztok!
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Szolnoki csinos nővel ismerkednék titkos örömökre!Várom üzidet!
Üdv mindenkinek!
A hétfő esetleg kedd estémet szívesen tölteném Hölgy vagy Pár társaságában!
Hatvan és környéke!
A hétfő esetleg kedd estémet szívesen tölteném Hölgy vagy Pár társaságában!
Hatvan és környéke!
Sziasztok 07,01 Szombat estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca