Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Kedves Hölgyek!
Legyetek szívesek nem köpködni és egy kalap alá venni a normális férfiakat!
A történet, ami már sokadik:
-Rimánkodtok egy normális "szexpartner" / szerető, stb..... után.
kiírjátok, milyen bukók a pasik, el sem mennek a találkozóra, stb...
--------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- ------------------------------
idézem:
"Nem fogok bemutatkozo szöveget irni hiszen semmi èrtelme. Sok pasi kiírja hogy komoly kapcsolatot akar. Aztán beszèlgettek, napokig. Eljutsz vele odáig hogy randiznátok. Erre találkozó előtt pár órával lemondja mert hogy ő nem érez semmit. A jó isten áldja meg. Mit akar érezni ha még nem is találkoztatok? Vicc ez az egèsz komolyan mondom."
--------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- ----------------------------
Az a hölgy, akinek adtam innen még egy esélyt, mert színpatikus volt és normálisnak tűnt, azok után, hogy egyszer már csőbe húzott.
Úgy gondoltam, hogy normálisan megbeszéltünk mindent és amennyit csalódott itt a sok ....... pasi miatt, talán velem, aki normális és találkozik is személyesen, akkor ez működik.
Tegnap este elolvasta, az üzenetem, ahol kérdeztem is, hogy akkor ma találkozunk ugye?
Választ NEM KAPTAM.
Ma napközben többször is fent volt, de semmi.
Jön az este, jön a találkozó, azóta be sem lépett......
Biztosan véletlen.........
Nos kedves Hölgyek, ha mi pasik szidva vagyunk, egy nagyon picit nézzetek tükörbe.
Köszönöm!
Azt is ha elolvastátok.
Legyetek szívesek nem köpködni és egy kalap alá venni a normális férfiakat!
A történet, ami már sokadik:
-Rimánkodtok egy normális "szexpartner" / szerető, stb..... után.
kiírjátok, milyen bukók a pasik, el sem mennek a találkozóra, stb...
--------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- ------------------------------
idézem:
"Nem fogok bemutatkozo szöveget irni hiszen semmi èrtelme. Sok pasi kiírja hogy komoly kapcsolatot akar. Aztán beszèlgettek, napokig. Eljutsz vele odáig hogy randiznátok. Erre találkozó előtt pár órával lemondja mert hogy ő nem érez semmit. A jó isten áldja meg. Mit akar érezni ha még nem is találkoztatok? Vicc ez az egèsz komolyan mondom."
--------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- ----------------------------
Az a hölgy, akinek adtam innen még egy esélyt, mert színpatikus volt és normálisnak tűnt, azok után, hogy egyszer már csőbe húzott.
Úgy gondoltam, hogy normálisan megbeszéltünk mindent és amennyit csalódott itt a sok ....... pasi miatt, talán velem, aki normális és találkozik is személyesen, akkor ez működik.
Tegnap este elolvasta, az üzenetem, ahol kérdeztem is, hogy akkor ma találkozunk ugye?
Választ NEM KAPTAM.
Ma napközben többször is fent volt, de semmi.
Jön az este, jön a találkozó, azóta be sem lépett......
Biztosan véletlen.........
Nos kedves Hölgyek, ha mi pasik szidva vagyunk, egy nagyon picit nézzetek tükörbe.
Köszönöm!
Azt is ha elolvastátok.
Sziasztok!
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Sziasztok .02:10 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit, Párt
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék szexkapcsolatra ! Jó lenne ha pervi nő lennél !Írj!
Holnap delelott Budapesten lany akit kielegithetnek? Vagy szub holgy akinek hasznalhatom a puncijat? Parok?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Jó napokat
Ma esetleg egy laza móka (népleget mellett van helyem)? egymás előtt maszturbálás ? Anonime módon izgatna a legjobban
Sportos srác vagyok, hasonlós sportos partnerek izgatnak. Részletek és kép a profilomban.

Zalaegerszegen ma 16 után pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van.
Sziasztok!
Lányt,párt keresnék!Adatlap kitöltve! Dunaújváros-Szekszárd+környéke
Lányt,párt keresnék!Adatlap kitöltve! Dunaújváros-Szekszárd+környéke
Most Újpesten valaki szexre?
Szeretőmet keresem Budapest XI. ker napközbeni huncutkodáshoz, normálisan, diszkréten.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Sziasztok!
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Sziasztok.
Szegedi heteroként keresek nem független hölgyet.
Szegedi heteroként keresek nem független hölgyet.
Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk hosszútávra
.
Napközben ráérők neee
Nem baj ha párkapcsolatban vagy.
Házibarátot keresünk hosszútávra

Napközben ráérők neee
Nem baj ha párkapcsolatban vagy.
Zalaegerszegen most pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.