50 + os budapesti férfiként korban hozzámillő /van ilyen ???
/ hölgypartnerem keresem. Laci.

Sziasztok!Hölggyel ismerkednék diszkrét,tartós kapcsolatra.Belső üzenetre válaszolok,írjatok nyugodtan
miskolcon v környéke ma este valaki szabadba vagy autóba esetleg párt nézni valakinek valami ötlet
Sziasztok gyula,gyula környéki pasit keresünk holnap estére MAX40 éves korik.Bemutatkozo mailt és képet /arc,intim/ kérünk!!! cucncus84@gmail.com
Sziasztok! Hosszabb távra keresnék párt vagy nem független hölgyet diszkrét kötetlen kapcsolatra.
Lányok vagy párok! Ma ki ér rá egy kis játékra?
Sziasztok gyula,gyula környéki pasit keresünk holnap estére MAX40 éves korik.Bemutatkozo mailt és képet /arc,intim/ kérünk!!! cucncus84@gmail.com
Párosunk férfi tagja aki 39 éves és vékony testalkatú Budapest és vonzáskörzetéből,hölgyekhez, párokhoz csatlakozna

Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek egy nagyon vékony,vagy a másik véglet egy duci csajt asszonyt. Olyat aki szereti és engedi popsiba is.
Sziasztok!
Augusztus 8-tól egy héten át késődélutáni/koraesti óráktól Bp-n unatkozni fogok. Egy (vagy akár több) szexpartnert keresek, aki megmentene ettől
Helyem lesz, 18/4 boritvált farkam pedig a több menetet kedveli
Augusztus 8-tól egy héten át késődélutáni/koraesti óráktól Bp-n unatkozni fogok. Egy (vagy akár több) szexpartnert keresek, aki megmentene ettől

Sziasztok!
Párok? Hölgyek? Igényes, potens pasi vagyok...
Párok? Hölgyek? Igényes, potens pasi vagyok...
Sziasztok!
Kellő számú kulturált jelentkező esetén ,bukkake partyt szervezünk Aug, 05-én. Jelentkezni privát fényképes levélben lehetséges. Fotó nélküli kétszavas üzenetekkel nem tudunk mit kezdeni...! Mivel reglapunkon van fotónk, így többet nem küldünk senkinek, viszont hölgytagunkkal bárki beszélhet telefonon a találkozó előtt!
Kellő számú kulturált jelentkező esetén ,bukkake partyt szervezünk Aug, 05-én. Jelentkezni privát fényképes levélben lehetséges. Fotó nélküli kétszavas üzenetekkel nem tudunk mit kezdeni...! Mivel reglapunkon van fotónk, így többet nem küldünk senkinek, viszont hölgytagunkkal bárki beszélhet telefonon a találkozó előtt!
Sziasztok,Baja és környékéről keresek csinos hölgyet.40-es kultúrált pasi vagyok.Valaki?..
Sziasztok! 35-45 év közötti egyedülálló nőt keresek titkos vágyaim kielégítésére párom passzív vagy aktív jelenlétében. Akit érdekel írjon privát.
hali bi ma estére
Elhanyagolt feleséget keresek diszkrét kapcsolatra!
Sziasztok ! Nőt keresek ....
Sya! 39 éves független ffi vagyok Tárnoki lakásomba fogadnék, lányt, hölgyet. Ha tudsz privátba írj köszönöm! Higénia színpátia fontos! Szép estét sziasztok.
Sziasztok! Lányt/hölgyet kényeztetnék olajos masszázzsal.. 38 éves (173/74) sportos, igényes férfi vagyok. Párhoz is szívesen csatlakozom a hölgy örömére .. Keres privátban vagy emailon.: yonimasszazs@gmail.hu
Sziasztok ! Valóban nagy méretű (23 ) cerkámat , kizárólag Budapesten csak hölgy rendelkezésére bocsájtanám ..