Szia !
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
üdv: balu
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
üdv: balu
Sziasztok
Mai napra keresném hölgy partnerem, 40 - éves független Érdi férfi vagyok hely , autó van. Ha lehet privátba írj kőszönöm
Mai napra keresném hölgy partnerem, 40 - éves független Érdi férfi vagyok hely , autó van. Ha lehet privátba írj kőszönöm
Sziasztok.Párokhoz csatlakoznék 3.nak,hölgyeket keresek szexkapcsolatra.Győr-Mos.-Sop.-Komárom-Eszt. megyék?Valakik?Írjatok....
Diszkrét biszex srác Veszprém megyéből, fiút, v párt keres, érzéki kalandozáshoz. Írj és találkozzunk
Utazni tudok.

Sziasztok Szombat este keresek vékonyabb Bp.i csajt,hölgyet esetleg párt jó szexre.Élvezzük együtt az éjszakát

Sziasztok Szombat este keresek vékonyabb Bp.i csajt,hölgyet esetleg párt jó szexre.Élvezzük együtt az éjszakát.
minden jóban benne vagyok!
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt-párt.
Holnap estére keresek Kazincbarcika környékéről hölgyet, helyem van.
Sziasztok Szombat este keresek vékonyabb Bp.i csajt,hölgyet esetleg párt jó szexre.Élvezzük együtt az éjszakát.
Sziasztok. Tibor vagyok, 39 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!

Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt.
Sziasztok!
Lányt keresek titkos kapcsolatra anyagi támogatással.
Lányt keresek titkos kapcsolatra anyagi támogatással.
Sehol senki?
van itt Soproni pasi aki ismerkedne?
Sziasztok. Tibor vagyok, 39 éves, budapesti pasi. Csütörtökön párral ismerkednék!

Sziasztok!Cumizni szerető gyöngyösi hölgyet keresek!
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt 18-60-ig.
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett hölgyet, túlfűtött nimfomán lányt 18-60-ig.
35/36 éves pár péntek estére Bp-i vagy Pest megyei, hellyel rendelkező hölgyet, párt, pasit keres. Pasi esetén előny a nagy méret.