Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

viccek a rövid, általában párbeszédes, csattanós sztorik...nem összekeverendő a poénos történettel, poénos bölcsességekkel
NO hazai politika , NO rasszista

Az eddigi hozzászólások

... 125 126 127 128 129 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#918   2006. 11. 20. hétfő 02:02
DrAnthony DrAnthony VIP
Egy javaslat a felbaszott agy ellen:

http://www.*********.com/ (kimoderálva)
#917   2006. 11. 19. vasárnap 23:51
X Törölt felhasználó (30048)
ez nem igy van hogy-->

Szeretem a választási kampányokat. Ilyenkor minden villanypóznán politikusok lógnak.
#916   2006. 11. 19. vasárnap 22:18
hgyorgy hgyorgy VIP
Két tehén beszélget:
- Képzeld, borjam van.
- És ki az apja?
- Nem szoktam hátranézni!
#915   2006. 11. 19. vasárnap 22:18
hgyorgy hgyorgy VIP

Micimackó besétál a henteshez és megkérdezi:
- Sonka van?
- Természetesen.
Micimackó felugrik a pultra, előránt egy géppisztolyt, és lekaszabolja az ott lévőket.
- Ezt Malackáért!!!!
#914   2006. 11. 19. vasárnap 22:17
hgyorgy hgyorgy VIP
Két jegesmedve megy a sivatagban.
- Te milyen nagy jég lehetett itt!
- Honnan veszed?
- Hát milyen vastagon beszórták!
#913   2006. 11. 19. vasárnap 22:16
hgyorgy hgyorgy VIP
Három béka ül a tóparton. Az első így szól:
- Brekk.
A második:
- Brekk.
A harmadik:
- Brekk brekk.
Erre az elso előkap egy pisztolyt, és lelövi a harmadikat.
- Ez miért csináltad? - kérdi a második.
- Túl sokat tudott.
#912   2006. 11. 17. péntek 17:37
X Törölt felhasználó (48455)
Öreg bácsika beszélget a farkával:
- Na, idefigyelj! Együtt születtünk, együtt cseperedtünk, együtt veszítettük el a szüzességünket, együtt házasodtunk. Nehogy már előbb dögölj meg mint én!
#911   2006. 11. 17. péntek 17:35
X Törölt felhasználó (48455)
Egy angol, egy francia meg egy ír horgászik. Kifognak egy aranyhalat.
Megszólal az aranyhal:
- Ha visszadobtok, akkor mindegyikôtöknek teljesítem egy-egy kívánságát. Rendben, mondják. Az ír kér elôször:
- Azt kívánom, hogy drága hazám földje örökké teremjen, sose fogyjon
ki a whisky és a vidámság!
- Rendben.
A francia jön:
- Én azt akarom, hogy hazám csodás földje köré száz láb magas fal épüljön, amelyen senki és semmi nem hatolhat át, és kívül tartja ezeket a jöttment idegeneket!
- Teljesítve.
Utolsóként jön az angol:
- Tényleg semmi nem juthat át azon a falon?
- Abszolúte semmi.
- Akkor töltsd fel kérlek vízzel
#910   2006. 11. 17. péntek 16:48
hgyorgy hgyorgy VIP
A farok definíciója:
1-10 évig: vízmű
12-20 évig: hajtómű
20-30 évig: erőmű
30-40 évig: remekmű
40-50 évig életmű
50-70 évig: emlékmű
70-től: bőrdíszmű
#909   2006. 11. 17. péntek 16:48
hgyorgy hgyorgy VIP
A rendőrnek születik egy négy karú, négy lábú gyereke. Sehová se engedi el.
- Apu, hadd menjek le a játszótérre a többiekkel játszani.
- Nem, kisfiam, még a végén kicsúfolnának. Inkább vidd le ezt a kiló kenyeret a házmesternek.
A gyerek le is viszi. Az apja már aggódik, mert már egy félórája elment a gyerek, lemegy a házmesterhez és becsönget. A férfi véres baltával a kezében nyit ajtót.
- Öregem, ekkora pókot még életemben nem láttam
#908   2006. 11. 17. péntek 16:47
hgyorgy hgyorgy VIP
A férj felesége súlyos balesetet szenved, és
azonnal kómába esik.Hiába
próbálkoznak az orvosok, nincs mit tenni. Egy
nap az egyik nővér éppen
egy vizes kendővel mosdatja az érzékeny zónákat,
amikor arra lesz figyelmes,
hogy a monitoron mintha változás lenne, amint
megérinti.Azonnal be is
hívják a férjet és elújságolják neki, mi történt:
-Lehet, hogy furcsán hangzik, de talán egy kis
orális szex segíthetne a
feleségének felébredni a kómából.
A férj kételkedik ugyan, de végül, amikor
biztosítják, hogy senki sem
láthatja őket, belemegy. Elfüggönyözik a szobát,
de néhány perc múlva a
monitoron teljesen kiegyenesedik a vonal. Nincs pulzus, a
szívverés is leáll. A nővérek rohannak be. A férj éppen akkor
húzza fel a nadrágját.....
-Asszem, megfulladhatott.......
#907   2006. 11. 16. csütörtök 17:00
eros007 eros007
Na jó csak a te kedvedért

Techsupport: Hallo, miben segíthetek?
Ugyfel: A szamitógépemben füstöl a hálózati tápegység.
TS: Akkor sajnos ki kell cserélnie a tápegységet.
U: Nem kell! Csak meg kell valtoztatni az ini állomanyokat.
TS: De uram egyertelmű, hogy a tápegység hibás. Ki kell cserelni.
U: Semmi esetre. Valaki mondta nekem, hogy elég megváltoztatni az ini állomanyokat és rendben lesz. Én csak azt akarom öntől, hogy mondja meg a helyes parancsot.
Tiz perc intenziv magyarázat utan sem értette meg az Ügyfel a problema lényeget. A TS munkatárs mar nem allta meg, hogy ne "feleljen".
TS: Sajnalom uram. altalaban ezt az ugyfeleknek nem aruljuk el, de létezik egy nem publikalt DOS parancs, amely megoldja ezt a problemat.
U: Tudtam en!
TS: A config.sys vegere irja be a kovetkező sort "LOAD NOSMOKE.COM és minden
normalisan fog működni. Utána értesítsen mi a helyzet.
Kb. tíz perc múlva.
U: Nem műkodik. Még mindig füstöl.
TS: Rendben. Milyen verzioszámu DOS-t használ?
U: MS-DOS 6.22
TS: Akkor ez a probléma. Ez a Dos verzio nem tartalmazza a NOSMOKE.com-ot. Kapcsolatba kell lépnie a Microsoft-al, és kérni tőlük upgrade-t.
Majd értesitsen, hogy sikerult.
Kb. egy óra mulva.
U: Ki kel cserélni a tápegységet.
TS: Miert?
U: Hát felhívtam a Microsoftot és a technikusnak elmondtam, hogy ön mit mondott. Utana a tápegységről kérdezgetett.
TS: Es mit mondott önnek?
U: Azt mondta, hogy a tápegységem nem kompatilibis a Nosmoke.com-al.
#906   2006. 11. 16. csütörtök 16:30
Bbacsi Bbacsi
Férfi és nő szeretkezés után. Férfi:
- Hallod, neked nincs asztmád?
- Ne haragudj, el szerettem volna mondani, de olyan kínos ez, igen asztmám van.
- Akkor jó- mondja a férfi, én meg azt hittem hogy kifütyültél.

Mi az impotencia?
- ???
- Amikor a nő széttárja a lábát, a férfi meg a kezét

- Mi a nő 70 feladata?
- ???
- A főzés és a 69.
#905   2006. 11. 16. csütörtök 16:08
eros007 eros007
Köszönöm! vigyor5
#904   2006. 11. 16. csütörtök 16:07
eros007 eros007
Kaptam megint egy jó viccet, de lexarom és nem másolom be ide! eplus2 hehe mf1
#903   2006. 11. 16. csütörtök 15:45
eros007 eros007
Köszönöm, "építő jellegű" hozzászólást, bár megértem felháborodásod ennek ellenére azt hiszem, hogy nem nekem kellet, volna címezned!
Sajnálom, de nem fogom végigolvasni az elmúlt 2-3 nap vicceit ez kb. 60-70 hozzászólás, amihez nem nagyon van kedvem, mivel nagyrészt régi viccekkel van tele.
Csak a Te, és pontosság kedvedért megnéztem az elmúlt egy hétben egyszer szerepel a vicc, ha már basztatsz valakit legalább okosan tedd!

Ezt meg bemásolom, hogy lásd mennyre érdekelnek a pontok, de ha lehet akkor rádörökítem mindet!

Felhasználható pontjaid: 89 pont
Ma gyűjtött pontjaid: 14 pont

Amatőr beküldés: 0 pont
A GoldenGate ajánlása ismerősnek, aki VIP tag lesz: 0 pont
A GoldenGate ajánlása ismerősnek, aki tag lesz: 0 pont
A GoldenGate napi látogatása: 220 pont
Hozzászólás képekhez, sorozatokhoz, videókhoz: 0 pont
Hozzászólás a fórumhoz: 84 pont
Szavazás sorozatokra, videókra: 0 pont
Szavazás kismalac képekre: 0 pont
Képeslap küldés: 0 pont
Videó beküldés: 0 pont
Eddigi összes gyűjtött pontod: 354 pont

Ui.: ................. (na ezt inkább kitöröltem)
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 12:50
2 napon belül 3. alkalommal elsütni már elég GÁZ! jó lenne, ha nem így szereznétek a pontokat, hogy ismételgetitek a vicceket!
#902   2006. 11. 16. csütörtök 13:50
X Törölt felhasználó (21812)
Tisztelt Technikai Segítség!

Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, melyek pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt.
Ezen túlmenőleg a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a
Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et,ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a
Bajnokok Ligája 4.1 és az Fradi 3.0. Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem működik, és ha Takarítás
2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer.
Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül. Mit tegyek?

Elkeseredett

Kedves Elkeseredett!

Először is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel.
Gépelje be a következő parancssort: C: Azt hittem, szeretsz [Enter]
Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amellyel telepítheti a Bűntudat 3.0-át! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat.

Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori,
vagy egyidejű futtatásával, mert ez esetben előfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az
Ingerült Csönd 2.3-at, vagy a Kocsmázás 7.0-át, mert ezek által a rendszer fokozottan
ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak.

A Sör 6.1 kártékony program, mely HangosHorkolás.wav fájlokat hoz létre a
merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha előtte telepítette, az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt!
Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítsen új Barát programot se!
Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek.
A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak
és nem kompatibilis néhány újabb alkalmazással (ilyen például a Vegetáriánus Étel 4.3)
Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítő szoftver beszerzését.
Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7-et ajánlom.

A legjobbakat:

Technikai Segítség
#901   2006. 11. 16. csütörtök 12:50
gorgh0 gorgh0
2 napon belül 3. alkalommal elsütni már elég GÁZ! jó lenne, ha nem így szereznétek a pontokat, hogy ismételgetitek a vicceket!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 11:17
Sanyi és Mari épp 25 éve házasok. Sanyi végiggondolja az addigi életüket és azt mondja Marinak:
- Figyelj Mari! 25 évvel ezelőtt igaz, hogy nem volt pénzem, albérletben laktam, busszal jártam, egy heverőn aludtunk ketten és nem volt TV-nk, de akkor ha szegényen is, de legalább egy 25 éves szöszi bombázó mellett ébredtem reggelente. Ma van egy nagy házunk, hatalmas franciaágy, plazmaTV, mindkettőnknek kocsi, de mégiscsak egy 50 éves öregedő nő mellett ébredek reggel, hiába van pénzem.
Mari gondolkozik egy kicsit, majd így szól:
- Tudod mit? Menj és keress magadnak egy 25 éves szöszi bombázót, az ügyvédem pedig elintézi hogy megint ne legyen pénzed.

És boldogan éltek, míg meg nem haltak :)
#900   2006. 11. 16. csütörtök 11:17
eros007 eros007
Sanyi és Mari épp 25 éve házasok. Sanyi végiggondolja az addigi életüket és azt mondja Marinak:
- Figyelj Mari! 25 évvel ezelőtt igaz, hogy nem volt pénzem, albérletben laktam, busszal jártam, egy heverőn aludtunk ketten és nem volt TV-nk, de akkor ha szegényen is, de legalább egy 25 éves szöszi bombázó mellett ébredtem reggelente. Ma van egy nagy házunk, hatalmas franciaágy, plazmaTV, mindkettőnknek kocsi, de mégiscsak egy 50 éves öregedő nő mellett ébredek reggel, hiába van pénzem.
Mari gondolkozik egy kicsit, majd így szól:
- Tudod mit? Menj és keress magadnak egy 25 éves szöszi bombázót, az ügyvédem pedig elintézi hogy megint ne legyen pénzed.

És boldogan éltek, míg meg nem haltak :)
#899   2006. 11. 16. csütörtök 08:07
ratos ratos
Kúszik egy kis hernyó a fán. Meglát egy levelet:
- Nyam-nyam. Ezt most megeszem.
Lesi őt egy veréb, ami így morfondírozik magában:
- Jé ott egy hernyó. Nyam-nyam most megeszem. De ácsi! Megvárom míg megeszi azt a levélkét és majd azután eszem meg. Így kövérebb lesz. Jobban jóllakok.
Mindezt lentről figyeli egy cica:
- Ott egy figyelmetlen veréb. Én most megfogom és megeszem. Várjunk csak. Az a veréb a hernyót lesi. Én inkább megvárom míg megeszi a hernyót és azután eszem meg. De jóllakok nyam-nyam.
Ezalatt a hernyó elérte a levélkét és befalta. Odaröppent a veréb és bekapta a hernyót. A macska pedig felkúszott a fára és rávetette magát a verébre. De a veréb meg időben el tudott röppenni. A macska pedig a lendülettől elvesztette az egyensúlyát. Leesett a fáról egyenesen egy vizes dézsába.

Mi ebből a tanulság?
Minél hosszabb az előjáték, annál nedvesebb lesz a cica.

... 125 126 127 128 129 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: aranyos77 aranyos77
Nyitás ideje: 2005. 07. 26. kedd
Üzenetek: 3438db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 29. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!