Írjatok! Szíves örömest vállalnám a feladatot.
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2017. 08. 20. vasárnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 20. vasárnap 16:32
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2017. 08. 20. vasárnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Fiatal fiúkat keresünk duci feleség örömére dél-dunántúlról.
Sziasztok. Húszas évei elején járó, magas, normális testű, jól szituált pasi keresi HÖLGY partnerét minden jóra, Győr és környéke. Szexuálisan potens vagyok, átlagos mérettel. Idősebb hölgyek előnyben.
Várom privát üzeneted!
Várom privát üzeneted!
A telt feleség kényeztetésére pasi hellyel?
Szegedi 21 éves srác, a környéken csatlakoznék idősebb párokhoz a hölgy örömére/egyedülálló hölgyekhez. Házban, kocsiban, esetleg valami izgalmasabb helyen? Képet küldök, ha kell.
Pesten lenne hely most hétvégén, ha benne vagytok.
Csak akkor írjatok, ha komoly.
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2017. 08. 20. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak akkor írjatok, ha komoly.
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2017. 08. 20. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
helló éhes pinájú feleség van? extra méretet kéne meglovagolni
26 éves diplomás, ápolt, tapasztalatlan gyengéd srác kényeztetne Budapesten, tapasztalt hölgyeket.
26 éves diplomás, ápolt, tapasztalatlan gyengéd srác kényeztetne Budapesten, tapasztalt hölgyeket.
Üdv,sziasztok.
Hétvégére keresek társoságot Szombat-Vasárnap.
Hétvégére keresek társoságot Szombat-Vasárnap.
Ez az írigység,,,,,,,,,,
Sziasztok. 22 éves, debreceni,sportos,diszkrét,ápolt,biszex pasi vagyok. Pasikat keresek szexre vagy kisebb kalandokra. Akit érdeklem,írjon. Társkereső oldalon fent vannak képeim.
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon,a hölgytag örömére.
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon,a hölgytag örömére.
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Mosonmagyaróvár? Ott tartózkodom 2 napot estétől aktuális!!!
Sziasztok!
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 35 éves Férfi Bp. és környéke
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 35 éves Férfi Bp. és környéke
helló ...nagy farkú pasi párt, csajt keres
kiverném a farkam élőben ,szigetszentmiklós és környéke,kocsid van az is oké
Szegedi 21 éves srác, a környéken csatlakoznék idősebb párokhoz a hölgy örömére/egyedülálló hölgyekhez. Házban, kocsiban, esetleg valami izgalmasabb helyen? Képet küldök, ha kell.
Sziasztok. Egy 25 éves Bácskiskun megyei. Normális srác..Párt vagy Hölgyet keres..

laci0099

Tiffany Diamond