Sziasztok! 23 éves budapesti srácként ma délután keresem partnerem hölgy vagy pár személyében.
Arra várok én is, mi is
(Ez egy válasz texture üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 08:59

...még mindig.....hátha csoda történik....
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Barátnőm egri lakásában szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és persze ezen keresztül a miénket is)
inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Barátnőm egri lakásában szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és persze ezen keresztül a miénket is)

inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Párokkal Lányokkal ismerkednénk esetleg kisebb létszámú házibuli is érdekelne minket .
Privát üzeneteket várunk.
keresem szenvedélyes páromat!

Sziasztok. Lányt,párt keresek a hölgy örömére. Priv.üzit kérlek. Köszönöm.
Én lennék....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 01. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 01. szerda 19:42
Törölt felhasználó (874617)

Nagyon csinos izgalmas szexmánias nő keresi szimpátiából fiatal akér tapasztalatlan partnerét,helyem van.Kérlek csak akkor írj ha van képed,telszámod,levelezgetés NEM érdekel!PESTMEGYE!
inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com

inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com

inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok, 20 éves sportos srác vagyok, szívesen ismerkednék.

Párokkal Lányokkal ismerkednénk esetleg kisebb létszámú házibuli is érdekelne minket .
ráérö feleség?privit
Sziasztok !
Ma estére szexre nyitott idősebb pár/házaspár társaságát keresem Szekszárdon akik szívesen találkoznának kellemes kényeztetésre és minden jóra 53/170/70 mindenre nyitott férfi vagyok . Írjatok privit és megbeszéljük !
Ma estére szexre nyitott idősebb pár/házaspár társaságát keresem Szekszárdon akik szívesen találkoznának kellemes kényeztetésre és minden jóra 53/170/70 mindenre nyitott férfi vagyok . Írjatok privit és megbeszéljük !
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai fiatalos,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Buja kalandozásokban gazdag Új Évet!
feleség fiatalnak?
Sziasztok! Tapasztalatlan 21 éves srácként keresek valakit, kortól függetlenül. Bács-Kiskun, Pest megyéből (de ez nincs kőbe vésve).
Fiatal szexmániás hölgyet mentorálnék Budapesten!
Üdv. Èrett negyvenes hölgy vagy ilyen tagú pár társaságát keresem heteró alapon. Privátban írj kèrlek

Sziasztok !
Szekszárdon kellemes lazulásra kényeztetésre ma vagy péntek estére nyitott érett pár/házaspár társaságát keresem minden jóra. Keress privát üziben részleteket megbeszéljük !
Szekszárdon kellemes lazulásra kényeztetésre ma vagy péntek estére nyitott érett pár/házaspár társaságát keresem minden jóra. Keress privát üziben részleteket megbeszéljük !