Sziasztok
32 eves Szolnok megyei srac vagyok! Idös érett hölgyet keresek sexre! Akar harmasban is...
32 eves Szolnok megyei srac vagyok! Idös érett hölgyet keresek sexre! Akar harmasban is...

Sziasztok
Debreceni 25 èves fèrfi keresi éretebb hölgyek tàrsasàgàt.Ha èrdekellek írj.
Debreceni 25 èves fèrfi keresi éretebb hölgyek tàrsasàgàt.Ha èrdekellek írj.
Sziasztok. 21 éves szűz fiú vagyok, aki keresne érettebb hölgyet, hogy beavassa, ha érdekellek kérlek írj.
Sziasztok!
Egy partnert keresek hosszútávra akivel a hétvégéket át szexszelhetnénk. Diszkréció alap. Helyem van.
A többit privátban.
Üdv
Egy partnert keresek hosszútávra akivel a hétvégéket át szexszelhetnénk. Diszkréció alap. Helyem van.
A többit privátban.
Üdv
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Másik ,keresek csak szopásra hölgyeket, kizárólag szopásra, olyanokat akik tényleg tudnak is normálisan és akarnak is szopni, és ez nekik örömet okoz ! Köszönöm
50-es pasi viszonzás nélkül nyalna korhatár nélkül
Okleveles masszőr vagyok, fizetés természetben. Idősebb Hölgyek előnyben

Ifjú nővel ismerkednék találkoznék üzenetet várok
Szegedi nyitott, szeximádó hölgyet vagy pár hölgytagját kényzretném, aki szereti a hosszas puncinyalást és a változatos hosszú szeretkezést. Szegedi ápolt, kitartó hüvelyt kitöltő, vastag méretű férfi vagyok. Privátba várom üzenetedet.
Sziasztok
Budapesti bi párt keresek
Budapesti bi párt keresek
Kit lehetne kukkolni?
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2020. 03. 22. vasárnap 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 35 éves intelligens, megbízható fiatalember hölgyeket kényeztetne Miskolcon vagy párokhoz csatlakozna harmadiknak a hölgy örömére. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
50 éves pasi vagyok, Sopron környékén keresek hölgypartnert korhatár megkötés nélkül (18+). Tartós szex partnernek továbbiakban párként keresnénk tovább.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Hali. Alkalmi vagy akár rendszeres szórakozáshoz keresek partnert,hölgy esetleg jó fej pár személyében.
Akit esetleg érdekel az dobjon nyugodtan egy privátot

Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék.
Kecskeméten ma valaki?
Hali. Alkalmi vagy akár rendszeres szórakozáshoz keresek partnert,hölgy esetleg jó fej pár személyében.

Sziasztok 31 é pesti srác vagyok hölgyet vagy párt keresek akár ma. Estére helyem. Van 14. Keruletbeprivit irj koszi
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről.