Ma estére pasit vagy párt keresnénk, többit privátban.
Sziasztok,Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasiként csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Ha úgy alakul,nem csak szex.Valaki?..
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékora helyünk van!

Fiatal vékony szexmániás lányt mentorálnék!
Sziasztok! Győri 24 éves sportos testalkatú srác keresi érett partnerét. Puszi

Adatlapunk alapján ismerkednénk.
Privátban keressetek de csak ha komolyak vagytok!
Privátban keressetek de csak ha komolyak vagytok!
Kövér férfit szopnék (írj)
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékora helyünk van!
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégén Baranya illetve a szomszédos megyékből.
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégén Baranya illetve a szomszédos megyékből.
40/185/88 ápolt független pasiként ismerkednék!
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok.
Nővel vagy Párral ismerkednék hosszabb távú kapcsolat reményében. Fiatal, sportos, többlövetű, potens, kéjenc, egyedül élő, egyedülálló vagyok.
Sziasztok párhoz csatlakoznék hetero alapon kizárólag a hölgy örömére. De várom hőlgyek üzeneteit is.pápa közelben
Sziasztok !
Érett párral házaspárral találkoznék ma este Szekszárd és környékéről kellemes szexre kényeztetésre. Írj privit !
Érett párral házaspárral találkoznék ma este Szekszárd és környékéről kellemes szexre kényeztetésre. Írj privit !
Fiatal lány, pár? Csongrád megye
Péntek estére, éjszakára valaki? Ráckeve Kiskunlacháza Dömsöd dunaparton? Autóban? Képek a tarskeresos adatlapon smile írhat mindenki, beszéljünk aztán lesz ami lesz
szia én benne lennék
irj
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 05:24

Törölt felhasználó (4372712)

Olyat mi is keresnénk

szia :
Én benne lennék kedvelem az idösebb korosztályt is
irj mképp
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 07. 14. kedd 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 14. kedd 22:37
Én benne lennék kedvelem az idösebb korosztályt is

Olyan fiatal,ápolt,sportos fiút keresünk hetero alapon ,akár hosszabb távon aki kedveli a sexy idosebb korosztalyt.
Kedves lányok, párok!
Holnap napközben Debrecenben leszek és kihasználva az alkalmat szívesen benne lennék egy találkozóban pár izgalmas óra erejéig.
Részemről maximális a diszkréció és a higiénia, örömmel venném hasonló partner, partnerek jelentkezését akár itt, vagy emailben a kedvessracnyh kuk gmail pont com címen.
Az idő rövidsége ellenére is bízom abban, hogy sikerül összehozni egy nagyszerű találkozót!
Holnap napközben Debrecenben leszek és kihasználva az alkalmat szívesen benne lennék egy találkozóban pár izgalmas óra erejéig.
Részemről maximális a diszkréció és a higiénia, örömmel venném hasonló partner, partnerek jelentkezését akár itt, vagy emailben a kedvessracnyh kuk gmail pont com címen.
Az idő rövidsége ellenére is bízom abban, hogy sikerül összehozni egy nagyszerű találkozót!
Sziasztok!
Július 22-től 25-ig Siófokon nyaralunk. Várjuk privátban az adatlapunknak megfelelő párok, hölgyek, urak jelentkezését.
L&M
Július 22-től 25-ig Siófokon nyaralunk. Várjuk privátban az adatlapunknak megfelelő párok, hölgyek, urak jelentkezését.
L&M