Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Még mindig keressük LÁNY, HÖLGY (!!!) partnerünket, a bemutatkoóban leírtak szerint.....ha igazán bírod élvezni a szexet és kívánod a telt női idomokat, írj ránk!
blacksunrise32@gmail.com
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok Szolnok vagy környékéről keresek nőt lányt szexre maximum 43 éves korig! Varom a leveleket viber skyp hangouts van.
27 éves pasi vagyok 40-50 éves nőkkel ismerkednék békés megyében

Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Érett,intelligens,fiatalos pár vagyunk,vonzó hölgytaggal,akinek örömére harmincas,barna,vagy fekete,erősen szőrös testű és nagyon vastag intímméretű férfit keresünk Budapesten hetero alapon.Szóbajöhet még pár,vagy biszwx hölgy is.
Sziasztok , fiatal lányt keresek aki kedveli az idősebb pasikat , Pest megye Vác és környéke utazni tudok , 52 éves vagyok !
Üdv!
BP-SZ.f.vár-Tatabánya háromszögből keresünk! Ma estére-éjszakára egy 20-30év közti potens fiatalembert! Egy kis autós sexes szórakozásra . A kérés az lenne az írjon aki tényleg ma ráér!
BP-SZ.f.vár-Tatabánya háromszögből keresünk! Ma estére-éjszakára egy 20-30év közti potens fiatalembert! Egy kis autós sexes szórakozásra . A kérés az lenne az írjon aki tényleg ma ráér!
Sziasztok
Szolnok és környékén keresünk férfit. egy idős (52) molett hölgy számára
Vasárnapra
Szolnok és környékén keresünk férfit. egy idős (52) molett hölgy számára
Vasárnapra
Sziasztok !
Szekszárdon ma estére 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét együttléthez kölcsönös kényeztetésre . Ápolt mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen találkoznak írjatok privátba.
Szekszárdon ma estére 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét együttléthez kölcsönös kényeztetésre . Ápolt mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen találkoznak írjatok privátba.
Sziasztok!
40-50 es párt, hölgyet ,hölgyeket keresek közös örömszerzésre budán!
helyem van
40-50 es párt, hölgyet ,hölgyeket keresek közös örömszerzésre budán!
helyem van
Sziasztok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Fiatal lányt-asszonyt keresek, reglapomon mindent megtalálsz.
Reggeli órakban bp-n idős férfiak szeretnének hasznalni fiatal fiut?
idősebb párokat keresek fiatal srácként, bejönnek a nagy bimbós és stráiás nők

Egy magas, nagy méretű, fiatalabb szeretőt keresek.
Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal,Lányokkal.....
Privátban Pussz
Privátban Pussz
Sziasztok! 21 éves passzív fiú vagyok, idős (40-50-60-70-80 +) aktív férfiak kedvükre kiélhetik magukat rajtam.
Csikszereda es környéki pasi vagy pasikat keres 44 éves tüzes asszony. Szeresd a szexet a kemény vad szexet. Legyen lakásod vagy buvóhelyed. Légy tiszta ápolt és a többit nem bánod meg. Várom leveleket.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!