Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!

Sziasztok!
Ma délutánra/ kora estére keresek lányt vagy hölgyet egy kis "intelligens" kikapcsolódásra.
Warm up kavé/bor az erkélyen, kis ismerkedés. ......a többi pedig már a fantázia.....
Üdv
Z
Ma délutánra/ kora estére keresek lányt vagy hölgyet egy kis "intelligens" kikapcsolódásra.
Warm up kavé/bor az erkélyen, kis ismerkedés. ......a többi pedig már a fantázia.....
Üdv
Z
Sziasztok.
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten ?
Írj ha érdekel…
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten ?
Írj ha érdekel…
43 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Sziasztok! Nálam fiatalabb, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Érett hölgyel beszélgetnék, ismerkednék
Aktiv 40-50 folottit keresek Miskolc vonzáskörzetében aki szopatna.
Találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szeret hokizni,imádja a puncit a jó csajokat és az izgalmas szexfilmeket.
iKérem csak olyan írjon aki ráér esténként,tud utazni,vagyis meg tudja oldani a találkozást!Kíváncsi hetero urak válaszát várom bárhonnan!Igényes sportos srác vagyok Pestmegyéből!
iKérem csak olyan írjon aki ráér esténként,tud utazni,vagyis meg tudja oldani a találkozást!Kíváncsi hetero urak válaszát várom bárhonnan!Igényes sportos srác vagyok Pestmegyéből!
Cegléden ismerkednék. Bármi kellemes dolog szóba jöhet. Ma este vagy holnap hétfőn napközben is.
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Jövőhét szerda,csut,pentek,szombat valamelyikére keresek hölgyet! 23éves fiatalos arcú srác vagyok! Csak valós személy írjon aki MER is találkozni! Puszi!
Telt hölgytagú párként keresünk ma estére (23óra körül) 1-2 órás találkozóra egy ápolt,potens,valóban nagy intim méretű (20+ cm)pasit.
Nem dohányzót. Ha enyhébb bisex dolgokra is vevő vagy az még jobb.
Arképes fotó nélkül ne írj.
Találkozó nálunk,érden lehetséges
Nem dohányzót. Ha enyhébb bisex dolgokra is vevő vagy az még jobb.
Arképes fotó nélkül ne írj.
Találkozó nálunk,érden lehetséges
Budapesten keresek akár érettebb hölgyet, kielégíteni vágyait, állandó partnere is lennék.
Sziasztok.
Hölgyek társaságát keresem. Beszélgetés ismerkedés aztán hátha alakul valami. Írj privát üzenetet
Hölgyek társaságát keresem. Beszélgetés ismerkedés aztán hátha alakul valami. Írj privát üzenetet
Találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szeret hokizni,imádja a puncit a jó csajokat és az izgalmas szexfilmeket.
Sziasztok.
Akár Mostanában, Fiatal csajszi 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
pasid nézi,vagy ő is beszál
Akár Mostanában, Fiatal csajszi 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
pasid nézi,vagy ő is beszál
Sziasztok!
25 éves domináns férfi vagyok. Párkapcsolatban élek de a szexuális életünk eléggé ellaposodott, nekem pedig nagyon nagy a szexuális étvágyam és egy ideje nagyon izgat a megcsalás gondolata illetve soha nem volt lehetőségem kipróbálni az anált és már nagyon szeretném megtudni milyen is. Ma holnap és holnapután is ráérek, helyem is van. Budapest 13. ker
25 éves domináns férfi vagyok. Párkapcsolatban élek de a szexuális életünk eléggé ellaposodott, nekem pedig nagyon nagy a szexuális étvágyam és egy ideje nagyon izgat a megcsalás gondolata illetve soha nem volt lehetőségem kipróbálni az anált és már nagyon szeretném megtudni milyen is. Ma holnap és holnapután is ráérek, helyem is van. Budapest 13. ker
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Kamionos?
Kamionos?
Hello! Borsodi pár szeretne ismerkedni fiatal pasival. Lehetőleg borsodban keresünk ha lehet. Fotó nem árt ha van itt.
Sziasztok!
Alkalmi partnerem keresem 05.18. szombaton az esti órákban egy gyors játékra, Kecskemét környéke.
Priviben írjatok!
Alkalmi partnerem keresem 05.18. szombaton az esti órákban egy gyors játékra, Kecskemét környéke.
Priviben írjatok!