chao engem érdekelne a dolog gyúrós izmos és arányos srác vok imádom a női lábakat röviden leírom a kényeztetés izgatás a fegyverem akár egy óráig is tart az előlyátékom és akár több órás sex-szeretkezés vállalása puszi várom válaszotok.
Csongrád megyéből keresek érett nőt!
én 23f
én 23f

Komárom-Esztergom megyéből idősebb hölgy van jelen?

Budapesti, 20 éves srác várja érett hölgyek jelentkezését egy kis huncutkodásra vagy
rendszeres szexre.
187 cm magas és 92 kg vagyok, Érdeklődni lehet:
pemete12@citromail.hu
rendszeres szexre.

pemete12@citromail.hu
Sziasztok!
Szülinapi meglepetés csajt keresek a páromnak. A páros lány tagjaként keresek olyan bevállalós, szexcentrikus, nem csak levelezgetős, CSAJT, 18-50 éves korig, aki bátran bemerné vállalni, hogy a jelenlétemben a párommal dugjon egy fergetegeset. Csak fényképes levelekre válaszolok, amit a csusi@citromail.hu e-mailcímre várok, s természetesen ezt követően én is küldök képet. Az idő szorít, mert közeleg a nagy nap, s ha minden klappol, TE lehetsz a hab a tortán. A páromról elöljáróban annyit, hogy sportos testalkatú, 178 cm, zöld szemű, rövid hajú, igencsak jóképű, megnyerő pasi. A buli hangulatáról én gondoskodom, a kimenetel viszont tőled is függ, de egyet viszont biztosan állítok, hogy aki bevállalja ezt a szerepet, nem hiszem, hogy rossz emlékekkel fogja elhagyni a helyszínt. A részleteket és minden egyéb tudnivalót a bulival kapcsolatban a bátrakkal megbeszélem a megadott e-mail címen. Csajok, ne hagyjatok cserben, bulizzunk egy fergetegeset.
Szülinapi meglepetés csajt keresek a páromnak. A páros lány tagjaként keresek olyan bevállalós, szexcentrikus, nem csak levelezgetős, CSAJT, 18-50 éves korig, aki bátran bemerné vállalni, hogy a jelenlétemben a párommal dugjon egy fergetegeset. Csak fényképes levelekre válaszolok, amit a csusi@citromail.hu e-mailcímre várok, s természetesen ezt követően én is küldök képet. Az idő szorít, mert közeleg a nagy nap, s ha minden klappol, TE lehetsz a hab a tortán. A páromról elöljáróban annyit, hogy sportos testalkatú, 178 cm, zöld szemű, rövid hajú, igencsak jóképű, megnyerő pasi. A buli hangulatáról én gondoskodom, a kimenetel viszont tőled is függ, de egyet viszont biztosan állítok, hogy aki bevállalja ezt a szerepet, nem hiszem, hogy rossz emlékekkel fogja elhagyni a helyszínt. A részleteket és minden egyéb tudnivalót a bulival kapcsolatban a bátrakkal megbeszélem a megadott e-mail címen. Csajok, ne hagyjatok cserben, bulizzunk egy fergetegeset.

szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816 (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P
Heves megyei 20 éves srác nagy mérettel(20cm) keres alkalmi partnert akár hosszútávon is,csak hetero lányok!
Olyan hölgyet keresek akivel együtt hirdethetnénk Veszprém és környékén.én 35 vagyok jerikolaszlo@hotmail.com v
24 éves szegedi srác vagyok. írjatok bátran
Nagymêretű fiatal srác ismerkedne, 35-45 éves csinos nővel, párral
Milyen érdekes, itt "csak" a nagy fasz a kelendő

Sziasztok!
Fiatal (25éves korig) pasit keresünk, lehetőleg nagy mérettel!
Fiatal (25éves korig) pasit keresünk, lehetőleg nagy mérettel!

Húszas éveiben járó sportos, magas, jóképű srác keres csinos lány(oka)t Szegedről vagy környékéről. Lehetőleg hosszútávú kapcsolat érdekel, de az egyéjszakás kalandoktól sem riadok el.

Fiatal sportos ha lehet nagyméretű srácot keresünk 3.iknak zalából. mail:ella3577@gmail.com
Nagyméretű hellyel rendelkező ff-t keresünk
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816 (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P
Helyes 23 éves srác vagyok. Siófokon vagy Veszprémben találkoznék csinos lánnyal, hölggyel. Többit üzenetben.
Holnap estére keresünk nagyméretű fiút-férfit akinek van saját találkozóhelye!
20 éves izmos váci srác , ismerkedne , hölgyekkel, írjatok bátran

Sziasztok, 22 éves srác vagyok Pápa és környékéről keresek idősebb partnert.