25 éves srác idősebb hölgy partnere lenne Budapesten.
Nógrád illetve Heves megyében keresek Hölgyet, esetleg párt. Nem egy éjszakás kalandra hajtok!!!
Fotóim 01.
Fotóim 02.
Fotóim 01.
Fotóim 02.
A hölgyek közül lenne olyan aki szívesen segítene egy tapasztalatlan srácnak átélni az első alkalmat?
Sziasztok! Ismerkedni valaki?
Nem levelező partnert keresek... Utazni tudok, képem van... Privátba keress légyszi.

Bács és Csongrád megyében párhoz csatlakoznék! Akár ma is! 45 éves korig! Fiatal ápolt pasi vagyok! Írjatok!
"5 éves vagyok 60 éves korig vegyetek fel skype: attilatej
Olyan lányt,hölgyet keresek,akinek kinyalhatnám a fenekét wczés után!Vagy a punciját akkor,amikor megvan a mensese!
Fejér megye!!!!!!
Fejér megye!!!!!!
Sziasztok!Idősebb hölgyet keresek Csongrád megyéből.Én 31éves srác vagyok!
Sziasztok! 24 éves sportos egyetemista vagyok. Intelligens, kitartó és nagyon aktív. A méreteim eddig mindenkinek nagyon imponáltak. Szívesen csatlakoznék én is!
(Ez egy válasz xésy üzenetére (2014. 11. 10. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 10. hétfő 16:52

Sziasztok!
40 es h-pár,fiatal fiút keres a hölgy örömére,szombat esti hármas kalandokhoz.
sziasztok
Én szívesen megismerkednék veletek, ha nem találtátok még meg az emberetek
26/F
(Ez egy válasz xésy üzenetére (2014. 11. 10. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen megismerkednék veletek, ha nem találtátok még meg az emberetek

Sziasztok!
Elérhető távolságban valaki-valakik?(hetero)
Szia
engem érdekelne, ápolt, normális 20 éves fiú vagyok. Várom jelentkezésed asdd002@freemail.hu

Sziasztok!
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék. Privátba keress légyszi.
Érett nőt kényeztetnék pesten
Belassult a számítógéped, laptopod, valami már nem úgy működik mint régen? Karbantartást vagy netán újratelepítést igényel, de nem értesz hozzá?
Ne keress tovább, itt a megoldás! Házhoz megyek, és rendbe rakom. Fizetségként pedig pénzt nem fogadok el, viszont egyéb dolgoknak örülnék.
Ha szükséged van a segítségemre és felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran privát üzenetet!
Ne keress tovább, itt a megoldás! Házhoz megyek, és rendbe rakom. Fizetségként pedig pénzt nem fogadok el, viszont egyéb dolgoknak örülnék.
Ha szükséged van a segítségemre és felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran privát üzenetet!
sportos izmos, jóképű pasi keres, olyan hölgyet, aki szívesen kényeztettetné magát hosszasan.
csak bp. akár most is.
kadam8809@gmail.com
csak bp. akár most is.
kadam8809@gmail.com
Szia én szívesen csatlakoznék!

Sziasztok!
Sziasztok!
23 éves helyes,kedves fiú vagyok Heves megyéből, Párral, lánnyal ismerkednék, kor nem számít, inkább szimpátia, utazni is tudok, képem van fent itt. írj üzit ha érdekel
23 éves helyes,kedves fiú vagyok Heves megyéből, Párral, lánnyal ismerkednék, kor nem számít, inkább szimpátia, utazni is tudok, képem van fent itt. írj üzit ha érdekel

Szivesen csatlakoznék. zoleeka78@operamail.com emailen elértek.

Sziasztok!
Sziasztok!
Fiatal sportos srác keresi érettebb hölgy partnerét. Bátran írjatok!
(képeim, videóim vannak)
Fiatal sportos srác keresi érettebb hölgy partnerét. Bátran írjatok!

(képeim, videóim vannak)