192 centis vékony, intelligens, borotvált srác kipróbálná 35-50 éves korú hölggyel. Diszkréció, kölcsönös szimpátia. Csak budapest.
Bács és Csongrád megyében igényes pasiként igényes párt,hölgyet keresek 45-ig! Utazni tudok! Írjatok!
Kecskeméti független hellyel rendelkező .hétvégén este ráérő,normális egészséges borotvált pasi van erre???
ero3540@freemail.hu fényképes levél a minimum,ja és a min.17cm
ero3540@freemail.hu fényképes levél a minimum,ja és a min.17cm

Sziasztok szombat estére keresünk fiut max 26 éves korig 3 nak a lány örömére .Budapest és környékén .
Sziasztok!
Idősebb párnál szívesen lennék a hölgy házibarátja Budapesten vagy környékén.
Idősebb párnál szívesen lennék a hölgy házibarátja Budapesten vagy környékén.
Sziasztok! 27éves srác ismerkedne egri és környékbeli"milfekkel"! Várom a priviket!
Sziasztok!Pestmegyéből keresek fiatal kedves fiút,nem baj ha tapasztalatlan vagy!Izgalmas nő vagyok!Levelezgetők NE!
Sziasztok, egy idősebb hölgyet kényeztetnék ma délután Budapesten.
Sziasztok!
Keresnék hölgyet vagy párt Zalában illetve Baranya megyében. Kellő tapasztalattal rendelkező srác vagyok, aki szereti az érettebb korosztályt!! Ha szereted a tartalmas, hosszú együttléteket, ha szereted, hogy Te és a vágyaid vannak előtérbe helyezve, akkor várom jelentkezésedet itt privát üzenetben, vagy a pocakos1983@gmail.com e-mail címen!!!
Keresnék hölgyet vagy párt Zalában illetve Baranya megyében. Kellő tapasztalattal rendelkező srác vagyok, aki szereti az érettebb korosztályt!! Ha szereted a tartalmas, hosszú együttléteket, ha szereted, hogy Te és a vágyaid vannak előtérbe helyezve, akkor várom jelentkezésedet itt privát üzenetben, vagy a pocakos1983@gmail.com e-mail címen!!!
Ha ide beírok akkor megtelik a postaládám üzenetekkel nőktől? : D
Kecskemétről és a környékből keresek idősebb nőt. 25 éves pasi vagyok
Szívesen ismerkednék 30-40-es nőkkel, akik ismerkednének egy 21 éves fiúval. Kecskemét / BP
részletek: társkeresős adatlapom
részletek: társkeresős adatlapom
Sziasztok!
Érett nőt (vagy pár női tagját) kényeztetnék hosszan, orálisan, játékszereivel vagy amivel csak szeretné
. Budapesten vagy környékén.
Érett nőt (vagy pár női tagját) kényeztetnék hosszan, orálisan, játékszereivel vagy amivel csak szeretné

40 es szexi anyuci?
Rendszeres "egészségügyi petting" partnert keresek egy csinos lány vagy nő személyében.
Kölcsönös kézzel történő és orális kényeztetésre gondolok. Kézimunka, ujjazás, finom és hevesebb nyalás és szopás, izgató 69-ezés ... ilyesmikre gondolok, mindenféle komolyabb kapcsolat nélkül, amolyan egészségügyi kielégülés és izgalom céljából.
Kölcsönös kézzel történő és orális kényeztetésre gondolok. Kézimunka, ujjazás, finom és hevesebb nyalás és szopás, izgató 69-ezés ... ilyesmikre gondolok, mindenféle komolyabb kapcsolat nélkül, amolyan egészségügyi kielégülés és izgalom céljából.
Veszprém megyében hölgy?? 30as srác vok.
Valaki kis csevegés?
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Részletekért keress bátran..
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Részletekért keress bátran..
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Akinek van kedve ma este egy helyes, spotos fiúhoz az írjon (Budapesten

Hello 24 éves normális, sportos, kifejezetten jóképű srác vagyok. A méreteim eddig mindenkinek imponáltak. Ma illetve holnap fogadnék a lakásomon (Dob utca) egy igényes szexi párt. Nem vagyok kamus, privátban megadom a telefonszámom. Onnantól kezdve ott folytatjuk!