Van itt érett nő aki meglátogatna ma este?
(Bp., 13.ker.)

Ma vagy holnap estére programot keresnék.Fiatal magas srác vagyok 18-as farokkal
Sziasztok!
Milyen pasit kerestek? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 12. szombat 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 12. szombat 07:05
Milyen pasit kerestek? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 12. szombat 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (986042)

pasit keresünk ma estére!
Hisz tudod, hol akadhatsz idegen férfi-farokra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 12. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 12. szombat 13:37
Törölt felhasználó (1308722)

Én úgy irigylem azokat a feleségeket ,akiket a férjük elviszi különböző dugós helyekre,és ott idegen férfiakkal élvezkedhet kedvére.....
Én úgy irigylem azokat a feleségeket ,akiket a férjük elviszi különböző dugós helyekre,és ott idegen férfiakkal élvezkedhet kedvére.....
Szex imádó vagyok.
35 éves heteró pasi vagyok.
196cm magas, 85kg.
Pomázon, Budapesttől 5km-re lakom.
Szingli hölggyel vagy párral ismerkednék.
18/5 az intim méretem.
Pest megyében vagy Budapesten laksz, akkor szívesen meglátogatlak.
Tel. számom:
06/30/225-6348
Találkozunk?
Csókol,
Sanyi
35 éves heteró pasi vagyok.
196cm magas, 85kg.
Pomázon, Budapesttől 5km-re lakom.
Szingli hölggyel vagy párral ismerkednék.
18/5 az intim méretem.
Pest megyében vagy Budapesten laksz, akkor szívesen meglátogatlak.
Tel. számom:
06/30/225-6348
Találkozunk?
Csókol,
Sanyi
Szeretnélek magamban érezni...
(Ez egy válasz petipetike üzenetére (2016. 03. 12. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 12. szombat 12:03

Sziasztok!
Nagy intimméretű srác keres párt, lányt ma délutánre, estére.
Sziasztok!
pasit keresünk ma estére!
Velem átélheted kedves kíváncsi feleség!
És imádom, ha idősebb tőlem egy nő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 11. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 11. péntek 19:05

Törölt felhasználó (1308722)

sziasztok.45-éves csinos szexi feleség vagyok.szeretnék egy gloryholos élményt átélni.sexi fehérneműben,harisnyatartóban leszek,más semmi..irjátok meg,hol mikor
sziasztok.45-éves csinos szexi feleség vagyok.szeretnék egy gloryholos élményt átélni.sexi fehérneműben,harisnyatartóban leszek,más semmi..irjátok meg,hol mikor
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal vagy akár kukkolnék is
188 cm , 108 kg, barna szem, fekete rövid haj, KREOL bor. Varom a leveleket

Silvertouch egy naagy büdös kamus... Akit érdekel részlet, privátba megirom
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 25. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 25. csütörtök 14:56
Törölt felhasználó (874617)

Kamus!Ne írjatok neki!
Sziasztok!
28 éves srác vagyok, és kortól függetlenül ismerkednék hölgyekkel kölcsönös örömszerzés céljából. Nagyon szeretek nyalni
A társkeresőben vannak képeim, keressetek bátran!
28 éves srác vagyok, és kortól függetlenül ismerkednék hölgyekkel kölcsönös örömszerzés céljából. Nagyon szeretek nyalni

28éves veszprémi igényes srác vagyok , ismerkednék hölgyekkel párokkal, unatkozó háziasszonyokkal .Diszkréció adott és elvárt . Hetero alapon minden jóban benne vagyok. Helyem van , utazni tudok . mustang1932@citromail.hu , ide várom az üziket telefonszámmal együtt .
Sziasztok!
Telt lányok,Hölgyeket,ill Idős párokhoz csatlakoznék,hosszú távra fejér megyében!Érdeklődni,privátban.
Telt lányok,Hölgyeket,ill Idős párokhoz csatlakoznék,hosszú távra fejér megyében!Érdeklődni,privátban.
Párt keresek ma délutáni,esti termál nudis fürdőzéshez,kényeztessük a hölgytagot ezen a kellemes napon.
28éves veszprémi igényes srác vagyok , ismerkednék hölgyekkel párokkal, unatkozó háziasszonyokkal .Diszkréció adott és elvárt . Hetero alapon minden jóban benne vagyok. Helyem van , utazni tudok . mustang1932@citromail.hu , ide várom az üziket telefonszámmal együtt .
Sziasztok 27 éves srác vagyok átlagos alkat intim méret 21 30+os hölgyekkel ismerkednék leginkább Skypeon
írj és megadom a címem

Sziasztok!Tapolca Keszthely környékén ismerkednék csatlakoznék párhoz vagy hölgyet keresnék.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása