Baranyai megyei érett hölgyet keresek titkos kapcsolatra,én 31 éves srác vagyok!Olyan érett hölgyek írjanak akik szeretik a fiatalabb fiúkat!Belső levelet írj!
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este szívesen csatlakoznék párhoz!

Hello! 26 évesen megőrülök az idősebb nőkért! Barátnőm van, így titkos (hosszútávú) kalandra keresek érettebb hölgyeményt, akit anyagilag is szívesen támogatok.
Elsősorban PÁROK-továbbiakban Lányok esetleg Pasik társaságát keressük párcserés szexre!
Priviben kérnénk az üzeneteket!
Priviben kérnénk az üzeneteket!
Sziasztok,párosunk férfi tagja hölgyeket kényeztetne !
Sziasztok!
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i harmincas pasi vagyok 18/4 farokkal.
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i harmincas pasi vagyok 18/4 farokkal.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este szívesen csatlakoznék párhoz!

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék nőkkel, hölgyekkel. 30 éves, sportos testalkatú férfi vagyok. Bp illetve Pest megyéből írhattok nyugodtan
Szívesen ismerkednék nőkkel, hölgyekkel. 30 éves, sportos testalkatú férfi vagyok. Bp illetve Pest megyéből írhattok nyugodtan

Sziasztok! Gödöllői, ápolt nem független 33 éves mérnökként keresek alkalmi, de tartós szexkapcsolatra hölgyet max.55 éves korig Gödöllő, valamint Budapest 16. és 17. kerület jöhetne szóba. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok! Cegléden és környékén keresek hölgyeket, párokat kellemes kikapcsolódásra. Jelentkezni privátban.
Sziasztok!
Parokat v lanyokat keresnek ma delelottre akik hajlandoak lenneknek utazni is akar hozzam, vagy ha itt van nagyon a kozelben enis tudok utazni... a tobbit privatban
Udv Zoli
Parokat v lanyokat keresnek ma delelottre akik hajlandoak lenneknek utazni is akar hozzam, vagy ha itt van nagyon a kozelben enis tudok utazni... a tobbit privatban
Udv Zoli
Sziasztok!
Párt, lányt keresek szerda napközbenre. Nagyméretű srác vagyok. Budapest és környéke
Párt, lányt keresek szerda napközbenre. Nagyméretű srác vagyok. Budapest és környéke
Sziasztok!
Hétvégére keresek pesten idősebb nőt vagy biszex párt. hely megoldható
Hétvégére keresek pesten idősebb nőt vagy biszex párt. hely megoldható
Szívesen ismerkednék idősebb hölggyel, párral!
Sziasztok Fehérvári vagyok helyem nincs utazni tudok! Keresek nőt párt kellemes idő töltésre vagy kedvére kényeztetném!.
27 éves egyetemista srácként szívesen ismerkednék idősebb hölgyekkel, esetleg párokkal Somogy/Baranya megye és vonzáskörzetéből

Baranya megyéből keresek olyan érett nőt akit izgat a fiatalabb korosztályú pasik és szívesen is találkozna,laza szexkapcsolatban benne lenne!Én 31 éves srác vagyok!Ha érdekel kérlek írj és a többit majd privátban megbeszéljük!Csak nők írjanak!
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Lányokkal-Párokkal ismerkednénk!
Priviben!!
Priviben!!
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!