komárom körzetébe szívesen ismerkednék éret hölggyel (22éves srác
) itt vagy ?hmm

Érett hölgy ismeretségét keresem. Ápolt 36/185/85 pasi vagyok. Fejér megye és kke. Priviben irj.... Szép napot.
Sziasztok keresem partnerem rendszeres is lehetne pl hétvégente 1-2 óra támogatással többit megbeszéljük írj rám ! Rólam 25 éves diszkrét megbízható pali vagyok ! üdv Tomm
Hello! Olyan hölgyet keresek, aki benne lenne egy délutánban/estében valamikor? Saját lakás van

Huszonéves fiúként szórakoztatnék hölgyeket

Sziasztok! Párosunk férfi tagja érett 40-50 es telt nagymellű hölgyhöz vagy ilyen alkatú párhoz csatlakozna

Sziasztok!Budapesten párokhoz, hölgyekhez csatlakoznék. Hely van Bp. 11 ker , többit privátban : )
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Szombat este párokkal ismerkednék!

Hellyel rendelkező nagy méretű fiút keresünk ma este Budapesten és környékén!
Hellyel rendelkező idősebb hölgyeket kényeztetnék,alkalmi jelleggel.29 éves pasi vagyok.miskolc és környékén.privátba írj.
Sziasztok.....Nagyon szeretem ha fiatal pasik élvezkednek bennem.....Bugyit soha nem hordok....Gyorsan hanyatt fekszem, hogy a lábaim között legyetek ..Nagyon szeretem ha a számba élveztek......Utána szopni szoktam a férjem a spermás számmal..... Puszi...Erika....
Én szívesen csatlakoznék hozzád
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 24. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 24. vasárnap 13:42
Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok.....Nagyon szeretem ha fiatal pasik élvezkednek bennem.....Bugyit soha nem hordok....Gyorsan hanyatt fekszem, hogy a lábaim között legyetek ..Nagyon szeretem ha a számba élveztek......Utána szopni szoktam a férjem a spermás számmal..... Puszi...Erika....
Ez kamu, óvakodjatok tőle !
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 24. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 24. vasárnap 13:42
Törölt felhasználó (1308722)

Szexre vágyó, nálam idősebb hölgyek jelentkezését várom, hogy kedvére kényeztethessem! berze001@gmail.com
De nem fogsz hidd el ,mert kamu az illető , ha valaki ilyeneket ír ki ,annak lenne hitelessége ,hogy nem kamu ! Csak kiváncsi vagyok ,kiváncsi feleségre ,mikor unja meg
Igen most jöhet az ,hogy rossz ember vagyok és kicsi a farkam
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 24. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 24. vasárnap 14:57

Törölt felhasználó (1129562)

Én szívesen csatlakoznék hozzád
Sziasztok! Veszprém megyében szívesen csatlakoznék párhoz. Helyem sajnos nincs. Én egy fiatal, diszkrét, ápolt és igényes 18 éves srác vagyok. Képeket e-mailban küldök kérésre. Sok mindenre nyitott vagyok! Ha érdekel írjatok privátban!
Budapesten keresek, 19 éves vagyok, ápolt és borotvált, 12cm mérettel!

Hello! 20 éves sportos alkatú pasi vagyok idősebb hölgyekkel ismerkednék/sexelnék hely van!
( csak komolyak irjanak)

Sziasztok. Pesti 23 éves srác vagyok aki partnert, partnereket keres! Írj hogy együtt élvezzük az életet

Sziasztok ....Szeretem ha fiatal fiúk teleélvezik a számat......Puszi...Erika....