Sziasztok! duci kisgyermekes hpár vagyunk ls 50 év feletti párokat keresünk közös hancúrozáshoz! Alkat nem számít! enyhe bi ok
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék idősebb hölgyel vagy párral.Vastag farkam van.Irjatok üzit.Köszi
Sziasztok!Nyìregyhàzàn szívesen meglàtogatnèk a lakàsàn egy elhanyagolt vagy magànyos egyedül èlö hölgyet.Kortól függetlenül keress bàtran!
Kecskemét és környékén keresek és 100 Km körzetben utazok ha kell
Ez időszakos szokott lenni, pár hét után annyim van, hogy csak győzd nyelni
Sok sikert és sok-sok spermát kívánok Neked Tündérke!
(Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 03. 05. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 05. vasárnap 11:24

Sziasztok...Extrem mennyiségű ondóval rendelkező pasikat keresünk...
Szia irtam űzenetet.
(Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 03. 05. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 05. vasárnap 11:24

Párokat és hölgyeket keresünk
Sziasztok!
Fiatal, és tapasztalatlan debreceni férfi vagyok, magára igényes nőkkel, lányokkal ismerkednék, a kor nem akadály, ugyanakkor az ápoltság, és igényesség fontos.
Rólam több infót az adatlapomon, vagy a itt szívesen mondok: lajrobi@gmail.com
További szép napot!
Fiatal, és tapasztalatlan debreceni férfi vagyok, magára igényes nőkkel, lányokkal ismerkednék, a kor nem akadály, ugyanakkor az ápoltság, és igényesség fontos.
Rólam több infót az adatlapomon, vagy a itt szívesen mondok: lajrobi@gmail.com
További szép napot!
Győrben ma valaki?
Sziasztok! 26 éves, vékony alkatú, de vastag szerszámú fiú vagyok, és a jövő hét bármelyik hétköznapjára, napközbenre, vagy kora délutánra keresek érett hölgyet. Írjatok privát üzenetet, vagy keressetek meg a dkovacs9111 @ gmail . com címen.

Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék idősebb hölgyel vagy párral.Vastag farkam van.Irjatok üzit.Köszi
Helló!
Idősebb hölgyek társaságát keresem egy kis lelkizésre és bármire
Zemplénből Sátoraljaújhely környékén.
Idősebb hölgyek társaságát keresem egy kis lelkizésre és bármire

Zemplénből Sátoraljaújhely környékén.
Sziasztok! Budapesti vagy érdi lányokkal ismerkednék
sziasztok monor és környékén keresek hölgyet közös örömökre!
Fiatal (20 éves) hetero srácként budapesti lánnyal / párral ismerkednék. Képet természetesen tudok küldeni.
Sziasztok! Keresem azt a hölgy partnerem akiket órákon keresztül kényeztethetek!
Utazok,Ha megismernél írj bátran,csalódni nem nálam fogsz

Utazok,Ha megismernél írj bátran,csalódni nem nálam fogsz

Hello. Sportos, 22 éves, debreceni pasi vagyok. Fiukat keresek diszkrét,igényes szexre. Akit érdeklem írjon.
Valaki ma valamit XXIII ker este?

Sziasztok!
Lányok, nőcik ki szeretné megnézni ahogy kiverem és spriccel?
Vegyél fel skype-ra! msi_boy27
Lányok, nőcik ki szeretné megnézni ahogy kiverem és spriccel?
Vegyél fel skype-ra! msi_boy27