Sziasztok! Helyileg honnan vagytok?
Sziasztok!
Budapesti, heteró, nem független, heteró 37 éves fiatalember vagyok.
Lánnyal vagy heteró pàrral ismerkednék Budapesten!
Várom leveleiteket priviben!
Idősebb asszonyt/hölgyet keresnék, akit kedve szerint kényeztethetnék! Én egy 21 éves normális srác vagyok! Többi az adatlapomon! Csak Veszprém környéke!

Párokkal ismerkednék csatlakoznék Bpest és környéke.
Én átlagos,ápolt,szolid férfi.
Udv
Fiatal, huszas evei vegen jaro, intelligens, jo merettel rendelkezo, igenyes ferfi vagyok.
Holgyekkel, parokkal talalkoznek a hetkoznapokon, este - keso este ezen a heten, hetero alapon, Szekesfehervar vonzaskorzeteben helyem van. Privat. (Kamusok, kep keregetok, almodozok keruljenek)
Fiatal, huszas evei vegen jaro, intelligens, jo merettel rendelkezo, igenyes ferfi vagyok.
Holgyekkel, parokkal talalkoznek a hetkoznapokon, este - keso este ezen a heten, hetero alapon, Szekesfehervar vonzaskorzeteben helyem van. Privat. (Kamusok, kep keregetok, almodozok keruljenek)
Sziasztok!
Győrben vagy környékén ismerkednék hölggyel
Fiatal huszonéves srác vagyok...
Győrben vagy környékén ismerkednék hölggyel

Holap reggel kb 9 körül Miskolci borotvált fiú 3 diknak írj privit vagy imailt.matra1974@gmail.com
Fényképed legyen.
Fényképed legyen.
Holap reggel kb 9 körül Miskolci borotvált fiú 3 diknak írj privit vagy imailt.matea1974@gmail.com
Fényképed legyen.
Fényképed legyen.
Sziasztok! Szivesen talalkoznek parokkal vagy esetleg lanyokkal ma este Veszprem kornyeken! Kepeim az adatlapomon vannak! Helyem sajnos nincs! Ha erdekel irjatok nyugodtan.
Sziasztok!
Győr-Moson-Sopron vagy Vas megyéből fiatal lányt vagy érettebb hölgyet, aki bevezetne a szex rejtelmeibe. 20 éves srác vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, várom a jelentkezéseteket itt vagy Skypeon: bzsoltika5
(Intim-kép van az adatlapomon.)
Győr-Moson-Sopron vagy Vas megyéből fiatal lányt vagy érettebb hölgyet, aki bevezetne a szex rejtelmeibe. 20 éves srác vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, várom a jelentkezéseteket itt vagy Skypeon: bzsoltika5
(Intim-kép van az adatlapomon.)
Kecskemét és környékén partnert keresek utazni is tudok ha kell messzebre is
sziasztok 28é srác vagyok lányt/hölgyet keresek ma estére Pesten helyem van
Sziasztok!Szívesen eltöltenénk ma pár kellemes órát egy potens bí pasival illetve párral! Helyünk van!

Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Most Veszprém és környékén hölgy vagy pár? Helyem van. vpnorbi@freemail.hu
Haligali, 26 éves srác vagyok és szívesen ismerkednék hölgyekkel, esetleg párral.
Sziasztok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék egy határozott,fiatal fiúval,25-35 év között,aki a párom jelenlétében,gátlások nélkül kényeztetne,szeretkezne velem.
Szívesen ismerkednék egy határozott,fiatal fiúval,25-35 év között,aki a párom jelenlétében,gátlások nélkül kényeztetne,szeretkezne velem.
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt délpesten! Ápolt, kitartó szőke hosszú hajú férfi vagyok! Írjatok nyugodtan!
Párokkal ismerkednék csatlakoznék Bpest és környéke.
sziasztok 23é srác vagyok lányt/hölgyet keresek Bpesten