sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) ha vannak itt erre nyitott párok esetleg?
Sziasztok reptérnél holnap valaki?
Sziasztok! Most délután Gyöngyös környéken hetero pár, egy kiadós kalandra a hölgy örömére?
Kaposvári nyitott párhoz alkalmannkent szívesen beszállnék. Nyitott diszkrét vastag faszú nemfüggetlen pasi vagyok.
Párhoz csatlakoznák ma Szeged-Bp-Hegyeshalom,vagy Szeged-Székesfehérvár-Győr útvonalon.
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...

Fiúkat keresünk az adatlapunkon leírtak alapján,ha ok minden írj privátban nekünk.
Kukk bakk nélküli kapcsolatra jelölés egyből tiltó....
Kukk bakk nélküli kapcsolatra jelölés egyből tiltó....
Sziasztok.Várom ma huncutkodni vágyó hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn egész nap.Várom üzeneted.Köszönöm!

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok.Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok!
Holnap délelött párt fogadnék!
Monor!
Holnap délelött párt fogadnék!
Monor!
Sziasztok!
Holnapra keresek oárt akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!Vàrom a Privát üzeneteket!De akár csak Kukkolás is érdekelne
Holnapra keresek oárt akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!Vàrom a Privát üzeneteket!De akár csak Kukkolás is érdekelne
Sziasztok! Hármas felálláshoz fiatal srácot keresünk a holnapi napra . Dunakeszi -Vác szakaszon fogunk lazulni! Privit küldj !
Sportos 40 es pasi extra mérettel ismerkedne ma este hölgyet vagy párt keresek hetero alapon szép estét
Sziasztok...képek alapján ha ok.....
(Ez egy válasz nusika üzenetére (2023. 07. 08. szombat 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 19:14

Szia!Párosunk női tagjának örömére keresünk nagy mérettel rendelkező szimpatikus partnert.
Sziasztok, hölgyet vagy párt keresek ma estére miskolci 30 eves srac vagyok, tudok utazni, de helyem sajnos nincs. :(
Sziasztok, hölgyet vagy párt keresek ma estére miskolci 30 eves srac vagyok, tudok utazni, de helyem sajnos nincs. :(
Sziasztok! Valós párhoz szívesen csatlakoznék! Nyitott, közvetlen és potens 40-es férfi vagyok. Intim 21/6
Szia!Párosunk női tagjának örömére keresünk nagy mérettel rendelkező szimpatikus partnert.