Sziasztok.
Párt , lányt keresek Csütörtök vagy Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek Csütörtök vagy Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok.
Privit várok.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok.
Privit várok.
Ma este, budapesti lakásomon szexcentrikus párt fogadnék.

Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra
Sziasztok !
Ma este 20h körül heteró alapon pár játszótársa lennék Budapesten !
Ma este 20h körül heteró alapon pár játszótársa lennék Budapesten !
Fiatal pasit keresnénk harmadiknak

Ma este hármas szex részeként megélt szendvics pózt szeretném kipróbálni. Bp-n belül.
Sziasztok!
Kedves pár ismeretségét keresem Budapest és környékén. Hármasban tapasztalat, igényes és diszkrét jófej 39 éves sportos ffi vagyok. Írjatok privátban és barátkozzunk.
Kedves pár ismeretségét keresem Budapest és környékén. Hármasban tapasztalat, igényes és diszkrét jófej 39 éves sportos ffi vagyok. Írjatok privátban és barátkozzunk.
Sziasztok! Ma egész nap fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
sziasztok!
Péntek délutáni gang bang partira keresünk pasikat , párokat. Helyszín Komárom- Győr között. Jelentkezők közül csak azoknak tudunk válaszolni aki privát levélben viber számot ad és minimum egy fotója van feltöltve a reglapjára. Mivel nekünk több látható fotónk is van , így többet senkinek nem küldünk, senkivel nem cserélgetünk! Hölgytagunk kezeli a telefon, szervezi a partit!
Péntek délutáni gang bang partira keresünk pasikat , párokat. Helyszín Komárom- Győr között. Jelentkezők közül csak azoknak tudunk válaszolni aki privát levélben viber számot ad és minimum egy fotója van feltöltve a reglapjára. Mivel nekünk több látható fotónk is van , így többet senkinek nem küldünk, senkivel nem cserélgetünk! Hölgytagunk kezeli a telefon, szervezi a partit!
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon. Kor nem kizáró ok. Normál testalkatú 175cm/87kg 17es szőrtelen intim. Utazni tudok országszerte is akár. Privátban írjatok
Sziasztok Balatonlellén fogadni tudok lányt párt
Ma holnap holnapután
Ma holnap holnapután
Szia, ha gondolod írj rám...
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (2023. 11. 07. kedd 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 19:24

Hali. Szigetszentmiklósi pár baráti/sex kapcsolatra keres hosszú távra férfias, jó mérettel (min:18cm) pasit harmadiknak. Ismerkedjünk
Sziasztok!
29-40 éves pasik jelentkezését várjuk egy szombati 7+1 -es akcióhoz.
Ami a női partnernek fontos: sportos testalkat, szimpatikus helyes arc/mosoly, közepes méret, es 175cm+ magasság.
Várjuk a képeket.
29-40 éves pasik jelentkezését várjuk egy szombati 7+1 -es akcióhoz.
Ami a női partnernek fontos: sportos testalkat, szimpatikus helyes arc/mosoly, közepes méret, es 175cm+ magasság.
Várjuk a képeket.
Hali. Szigetszentmiklósi pár baráti/sex kapcsolatra keres hosszú távra férfias, jó mérettel (min:18cm) pasit harmadiknak. Ismerkedjünk
Sziasztok,
Kaposvárról párok? Helyetek legyen!viber?
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !