Baratnommel keresek 3. Tagot! 25-40 eves korig, legy igenyes apolt, legyen farkad! Privatba irj!
Írtam nektek.
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 19:24

Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.01.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.01.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Bisex sub férj vagyok feleségemmel keresünk pasit pasikat cuckold sexre Februar 1 estére
Budapesten ma pár? Hely ok.
Sziasztok !
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este vasárnap (01.21.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest XI. ker keresek ma estére párt hármas örömökre.
szia nagyon szivesen talalkoznék veled.
(Ez egy válasz Nimfomániás1977 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 01:08

Hajnali hatig keresek ffi partnert, Cserkeszőlőn egyedül vagyok itthon és unatkozzom Zsuzsa
Nyitott értelmes biszex part szopatnek meretem 18/7 Zala megye
Melyik nő csinálna nekem prosztata masszázst Győr és környéke én 33 f szívesen kipróbálnám nyitott vagyok mindenre írj privátban
Sziasztok! Tapasztalt férfiként párhoz csatlakoznák.
A fehér is szín
(Ez egy válasz Mmf2023 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni,lehetőleg hosszabb távú kapcsolat reményében!
Sziasztok! Ma estére keresném egy pár társaságát Győr és 100 km-es körzetében. Többesben tapasztalt pasi vagyok, akinek nincs programja estére. Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg!
Sziasztok.. nagyméretű színesbőrű sràccal ismerkednek..

Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel, párral
Jó reggelt!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Gyula környékén hölggyel,párral ismerkednèk!
Sziasztok
Zala -Vas megyei Hölgyek, Párok társasága lennék
Zala -Vas megyei Hölgyek, Párok társasága lennék