Sziasztok. Ma estére pasit keresünk aki intelligens nem nagy képű.
Gondoljunk a jövőre!
Jövő hónap közepén otthon vagyok 1 hetet! Vannak akik ráérnek? Hely és kedves kiszolgálás adott!
Jövő hónap közepén otthon vagyok 1 hetet! Vannak akik ráérnek? Hely és kedves kiszolgálás adott!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Kaposváron ki játszana egy vastaggal? Diszkréten, nálad. Hölgyek, párok!
Privire
Privire
Sziasztok! Fiatal igènyes humoros solo pasikènt csatlakoznèk pàrokhoz/ hölgyekhez !
Pest/Fejèr megye

Sziasztok! Ma este 50-60 éves pasi aki nézne minket és esetleg be is szállna szimpátia esetén? Ápoltság alap követelmény! Bp. 11. kerület.
Sziasztok.
Párt keresek, vagy kisebb házibulit, Budapest, Pest megyében.
30 körüli pasi vagyok, jó mérettel..
Privátban adok telefonszamot.
Párt keresek, vagy kisebb házibulit, Budapest, Pest megyében.
30 körüli pasi vagyok, jó mérettel..
Privátban adok telefonszamot.
31 eves srackent csatlakoznek parokhoz !

Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, borotvált ápolt, kemèny farkú, potens pasi. Szívesen ismekednèk lányokkal, parokkal, természetesen hetero alapokon
. Kolbaszkamról találtok itt fenn képet, rólam Viberen vagy élőben... Sziasztok T.

Sziasztok. Nyíregyházi párhoz csatlakoznék.
Fiatal pár házibarátja lennék,persze rendszeresen! Közös programok vásárlás stb! Utazni tudok! Priviben keress! UI: Csak komolyak!!!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok! Párt keresek hetero alapon.
Sziasztok!
Budapesti vagy környékbeli párt keresnék mai találkára!
Csak igényes párok levelét várom,ahol a hölgy/lány tag szereti a nagy méretet!
Budapesti vagy környékbeli párt keresnék mai találkára!
Csak igényes párok levelét várom,ahol a hölgy/lány tag szereti a nagy méretet!
Sziasztok.
Győri párt szívesen fogadnék mai nap este. Igényes sportos pasi vagyok. Masszázs és egyéb kényeztetés is
privátba írj kérlek
Győri párt szívesen fogadnék mai nap este. Igényes sportos pasi vagyok. Masszázs és egyéb kényeztetés is

Sziasztok szívesen benne lennèk Pesten vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 20. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 20. szombat 08:48
Törölt felhasználó (4635802)

Sziasztok!
Hármasban kezdő pár vagyunk, srácot vagy lányt keresünk aki bevezetne minket a hármasozásba.Max 40 ig
Hármasban kezdő pár vagyunk, srácot vagy lányt keresünk aki bevezetne minket a hármasozásba.Max 40 ig
Sziasztok
Kalandoznék szimpatikus igényes párral.
Privátba írj
Kalandoznék szimpatikus igényes párral.

Privátba írj
Adatlap nélkül nehéz lesz valóst találni ......
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 20. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 20. szombat 08:48
Törölt felhasználó (4635802)

Sziasztok!