Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Merre??
(Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2024. 05. 10. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 18:35

Sziasztok ma estére párom örömére fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon
Sziasztok ma estére párom örömére fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon
Sziasztok en benne vagyok
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 05. 10. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma este hellyel rendelkező pasit,párt keresünk
A közeljővöbeni találka reményében és feleség többes örömére keresünk férfit-' akat.
Szigetszentmikloson szopnék ma
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Mai nap Kecskeméten lány pár orális játékokra?
Hölgyet, illetve párt keresek hetero alapon. Nyalás centrikus, jó mérettel rendelkező, igényes, jóképű, diszkrét kecskeméti férfi vagyok.
Írj privát üzenetet!
Írj privát üzenetet!
Sziasztok!
Ma délután Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma délután Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok,
Normális párral ismerkednék hosszútávra.
Aktív életet ,rendszeresen sportoló egészséges férfi vagyok. Kicsit extrább vágyakkal.
Hölgy örömére csatlakoznék. Természetesen hármasban, esetleg házibarát jelleggel.
Ha valaki olyat kerestek aki normális, akivel a szabadidőt is tartalmasan lehet eltölteni, és be tartja a kellő határokat, akkor írjatok rám. S ismerkedjünk.
Normális párral ismerkednék hosszútávra.
Aktív életet ,rendszeresen sportoló egészséges férfi vagyok. Kicsit extrább vágyakkal.
Hölgy örömére csatlakoznék. Természetesen hármasban, esetleg házibarát jelleggel.
Ha valaki olyat kerestek aki normális, akivel a szabadidőt is tartalmasan lehet eltölteni, és be tartja a kellő határokat, akkor írjatok rám. S ismerkedjünk.
Sziasztok,kedves,megbízható házaspárt keresek! Adatlapomon mindenden fel tüntetve!
Sziasztok!
Ma estére keresünk hozzánk hasonló testalkatú és korú párt Székesfehérvár környékén, esetleg jóképű pasik megkeresését is szívesen vesszük!! Csak olyanok írjanak akik kedvelik a telt NŐI formákat!! crazya finom
Szép napot mindenkinek!!
Ma estére keresünk hozzánk hasonló testalkatú és korú párt Székesfehérvár környékén, esetleg jóképű pasik megkeresését is szívesen vesszük!! Csak olyanok írjanak akik kedvelik a telt NŐI formákat!! crazya finom
Szép napot mindenkinek!!
Ma este a csajomat baszatnám a 10 kerben
Cumizni szerető párhoz csatlakoznék.
Privizz ha érdekes lehetek.
Privizz ha érdekes lehetek.
Budapesten keresek párt akit nézhetnék segédkeznék kívánságotok szerint.szivesen maszírozok cirógatok.Utazni tudok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!